BiH: U popodnevnim časovima nastupiće razvedravanje

- U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje i sunčane periode u poslijepodnevnim časovima.

Bosna i Hercegovina 06.11.2020 | 09:04
BiH: U popodnevnim časovima nastupiće razvedravanje

Prije podne biće umjereno do pretežno oblačno u većini krajeva i svežije, uz moguću maglu lokalno, na istoku uz po koju kap kiše, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana očekuje se postepeno smanjenje oblačnosti i razvedravanje uz sunčane periode, prvo na sjeveru i jugu, a kasnije i u ostalim krajevima.

Duvaće slab vjetar, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini slaba do umjereno jaka bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha biće od osam do 14, na jugu do 17 stepeni Celzijusovih.

Temperatura jutros u 8.00 časova: Bjelašnica nula stepeni Celzijusovih, Han Pijesak tri, Mrakovica, Čemerno, Sokolac i Кalinovik pet, Drinić šest, Drvar, Mrkonjić Grad i Srebrenica sedam, Sarajevo, Novi Grad, Šipovo, Ribnik, Gacko i Nevesinje osam, Prijedor, Banjaluka i Rudo devet, Srbac, Bijeljina, Doboj, Tuzla, Zenica, Višegrad i Foča 10, Bileća 11 i Trebinje 13, Neum 15 i Mostar 16 stepeni Celzijusovih.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar