Моззарт обезбједио освјежење за љекаре

Хуманитарни караван Моззарта наставља да пружа подршку здравственим радницима широм земље. Епидемија вируса корона не јењава, а први на удару су љекари и медицинско особље, који даноноћно воде тешку борбу против ЦОВИД-19 и спашавају животе.

Република Српска 05.11.2020 | 17:05
Моззарт обезбједио освјежење за љекаре

Ова компанија покренула је још једну акцију у циљу побољшања услова њиховог рада – организовала је испоруку свјежег воћа и природних воћних сокова у болници у Приједору.

Од избијања епидемије у марту, регионални лидер у приређивању игара на срећу је акценат у свом друштвено-одговорном пословању ставио на помоћ здравственим установама, као и самим докторима. Осим у Приједору, пакети витаминског освјежења за љекаре – хероје земље, биће уручени у Добоју и у Зворнику.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу је овим болницама још раније уручио донације од по 10.000 КМ, а сада се широм земље наставља хуманитарна акција.


Директор приједорске болнице др. Мирко Совиљ захвалио се Моззарту на овом гесту:

• Здравствени радници широм земље раде веома напоран посао, а ово је потврда да имамо подршку и да заједница мисли на нас. Свака врста помоћи у овом тренутку је добродошла, хвала компанији Моззарт на витаминским пакетима  – истакао је директор приједорске болнице Мирко Совиљ.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Свака Част

05.11.2020 16:25

Ко би рекао да се могу оволике паре зарадити од сиротиње и наивних будала. Знам, нико их не тјера да коцкају. Јесте ли размишљали да вратите паре неком очајнику који их је прокоцкао код вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.11.2020 16:53

Појединцима са комплексом нико угодити не мозе

Name

Ре Ре

05.11.2020 20:35

Просветли нас, објасни нам који комплекс ? Ако си добио гајбу поморанџи онда те разумем.