Mozzart obezbjedio osvježenje za ljekare

Humanitarni karavan Mozzarta nastavlja da pruža podršku zdravstvenim radnicima širom zemlje. Epidemija virusa korona ne jenjava, a prvi na udaru su ljekari i medicinsko osoblje, koji danonoćno vode tešku borbu protiv COVID-19 i spašavaju živote.

Republika Srpska 05.11.2020 | 17:05
Mozzart obezbjedio osvježenje za ljekare

Ova kompanija pokrenula je još jednu akciju u cilju poboljšanja uslova njihovog rada – organizovala je isporuku svježeg voća i prirodnih voćnih sokova u bolnici u Prijedoru.

Od izbijanja epidemije u martu, regionalni lider u priređivanju igara na sreću je akcenat u svom društveno-odgovornom poslovanju stavio na pomoć zdravstvenim ustanovama, kao i samim doktorima. Osim u Prijedoru, paketi vitaminskog osvježenja za ljekare – heroje zemlje, biće uručeni u Doboju i u Zvorniku.

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću je ovim bolnicama još ranije uručio donacije od po 10.000 KM, a sada se širom zemlje nastavlja humanitarna akcija.


Direktor prijedorske bolnice dr. Mirko Sovilj zahvalio se Mozzartu na ovom gestu:

• Zdravstveni radnici širom zemlje rade veoma naporan posao, a ovo je potvrda da imamo podršku i da zajednica misli na nas. Svaka vrsta pomoći u ovom trenutku je dobrodošla, hvala kompaniji Mozzart na vitaminskim paketima  – istakao je direktor prijedorske bolnice Mirko Sovilj.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Svaka Čast

05.11.2020 17:25

Ko bi rekao da se mogu ovolike pare zaraditi od sirotinje i naivnih budala. Znam, niko ih ne tjera da kockaju. Jeste li razmišljali da vratite pare nekom očajniku koji ih je prokockao kod vas.

ODGOVORITE
Name

Re

05.11.2020 17:53

Pojedincima sa kompleksom niko ugoditi ne moze

Name

Re Re

05.11.2020 21:35

Prosvetli nas, objasni nam koji kompleks ? Ako si dobio gajbu pomorandži onda te razumem.