Епископ Јоаникије позитиван на вирус корона

Епископ будимљанско-никшићки Јоаникије позитиван је на корона вирус.

Регион 04.11.2020 | 23:42
Епископ Јоаникије позитиван на вирус корона

"У току лекарског обиласка пристигао је и резултат јутрос спроведеног ПЦР тестирања на нови корона вирус, који је позитиван", саопштила је информативна служба Епархије будимљанско-никшићке.

Навели су да ће у складу са тим бити ординирана адекватна терапија.

"Приликом редовног вечерњег лекарског обиласка Епископа Јоаникија, констатовано је да је владика непромењеног (уредног) општег стања, те да су сви физикални налази по системима у физиолошком опсегу. Витални параметри су стабилни (телесна температура, сатурација и крвни притисак), а његов субјективни осећај добар", наводи се у саопштењу.

Наводи се да ће о здравственом стању епископа будимљанско-никшићког и администратора Митрополије црногорско-приморске Јоаникија јавност бити обавештена након спровођења планираних контролних лабораторијских налаза и снимака плућа.

Претходно је Српска православна црква (СПЦ) саопштила да је Патријарх Иринеј заражен корона вирусом и примљен у специјалну ковид болницу у Београду.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Цар

05.11.2020 04:56

Бозе само помози. Зелим му брз опоравак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

05.11.2020 05:31

Њ стање се прати а сиротиња крепава по ходницима болница

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.11.2020 08:21

Ај молим те реци ко је умро на ходнику и кад

Name

Од нечег се умирати мора

05.11.2020 05:39

ЦОВИД 19 није Божија казна. Моје особно мишљење то је биолошко оружје у некој средњој развојној фази које се пробао на грађанству. Ту је шко држати контролу. Кина је произвоџач, али и ради за когод има пара. Кина је главни Глобални лихвар. Поп или хоџа, радник или генерал. Сви смо смртни и подложни биолошким оружјима. Ја срећом или несрећом имам крвну групу АБ за коју Кинези још нису нашли вирус. Кад ја умрем све ће опустошити. Надам се послије моје маме јер јој помоћ треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

05.11.2020 08:30

Па ти иди у меку,тамо је све мед и мљеко.Мало ће да те исламизују и затрују али је све то ок.

Name

Гацо

05.11.2020 17:20

Од срца му зелим брз опоравак,тако исто зелим свакоме брз опоравак срецу и здравље јер то нам је најпотребније.