Episkop Joanikije pozitivan na virus korona

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije pozitivan je na korona virus.

Region 04.11.2020 | 23:42
Episkop Joanikije pozitivan na virus korona

"U toku lekarskog obilaska pristigao je i rezultat jutros sprovedenog PCR testiranja na novi korona virus, koji je pozitivan", saopštila je informativna služba Eparhije budimljansko-nikšićke.

Naveli su da će u skladu sa tim biti ordinirana adekvatna terapija.

"Prilikom redovnog večernjeg lekarskog obilaska Episkopa Joanikija, konstatovano je da je vladika nepromenjenog (urednog) opšteg stanja, te da su svi fizikalni nalazi po sistemima u fiziološkom opsegu. Vitalni parametri su stabilni (telesna temperatura, saturacija i krvni pritisak), a njegov subjektivni osećaj dobar", navodi se u saopštenju.

Navodi se da će o zdravstvenom stanju episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikija javnost biti obaveštena nakon sprovođenja planiranih kontrolnih laboratorijskih nalaza i snimaka pluća.

Prethodno je Srpska pravoslavna crkva (SPC) saopštila da je Patrijarh Irinej zaražen korona virusom i primljen u specijalnu kovid bolnicu u Beogradu.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Car

05.11.2020 04:56

Boze samo pomozi. Zelim mu brz oporavak.

ODGOVORITE
Name

Mrkva

05.11.2020 05:31

Nj stanje se prati a sirotinja krepava po hodnicima bolnica

ODGOVORITE
Name

re

05.11.2020 08:21

Aj molim te reci ko je umro na hodniku i kad

Name

Od nečeg se umirati mora

05.11.2020 05:39

COVID 19 nije Božija kazna. Moje osobno mišljenje to je biološko oružje u nekoj srednjoj razvojnoj fazi koje se probao na građanstvu. Tu je ško držati kontrolu. Kina je proizvodžač, ali i radi za kogod ima para. Kina je glavni Globalni lihvar. Pop ili hodža, radnik ili general. Svi smo smrtni i podložni biološkim oružjima. Ja srećom ili nesrećom imam krvnu grupu AB za koju Kinezi još nisu našli virus. Kad ja umrem sve će opustošiti. Nadam se poslije moje mame jer joj pomoć treba.

ODGOVORITE
Name

Eh

05.11.2020 08:30

Pa ti idi u meku,tamo je sve med i mljeko.Malo će da te islamizuju i zatruju ali je sve to ok.

Name

Gaco

05.11.2020 17:20

Od srca mu zelim brz oporavak,tako isto zelim svakome brz oporavak srecu i zdravlje jer to nam je najpotrebnije.