Кичић: Опозиција јединствена око подршке Дубравцу

Посјета Мирка Шаровића и његова подршка нашим кандидатима говори да је опозиција у Челинцу јака и да је јединствена око подршке заједничком кандидату Жељки Дубравцу. – искакао је данас Драган Кичић носилац одборничке листе СДС за Скупштину општине Челинац. 

Република Српска 04.11.2020 | 19:00
Кичић: Опозиција јединствена око подршке Дубравцу

Он је нагласио да се у СДС-у надају подршци грађана Челинца јер СДС излази са сјајном листом одброничких кандидата који могу да допринесу развоју општине Челинац.

„Моја пуна подршку заједничком кандидату Жељки Дубравцу и нека се зна да ће сваки СДС-овац у Челинцу гласати за господина Дубравца као будућег начелника општине“ – казао је предсједник СДС-а Мирко Шаровић. 

Шаровић је поновио да СДС жели Челинац по мјери свих грађана што је и странначки слоган и изразио сигураност да ће управо подршка СДС-а бити пресудна за побједу опозиционог кандидата на изборима у Челинцу. 

Жељко Дубравац, кандидат опозиције за начелника Челинца, изразио је захвалност Мирку Шаровићу и СДС-у на искреној подршци. 

„Оно што актуелна власт данас говори да ће подршка некој општини бити искључиво на линији СНСД-а, доводи у питање потребу за одржавање локалних избора. Грађани општине Челинац су одлучили да мијењају локалну власт и на нама је да им испунимо ту жељу“ – закључио је Дубравац. 

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миркан

04.11.2020 22:02

У Челинцу опозиција нема баш никакве шансе. Зашто? Дјајић др је пола Челинца и околице запослио на УКЦу,само да гласају за СНСД,а и кога није обећао је. Сорy.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

05.11.2020 09:16

Не гласам за оне који носе маске!

Name

Слаткиш

05.11.2020 08:33

Ко је плавуша ? Пита ме пријатељ...

ОДГОВОРИТЕ