Kičić: Opozicija jedinstvena oko podrške Dubravcu

Posjeta Mirka Šarovića i njegova podrška našim kandidatima govori da je opozicija u Čelincu jaka i da je jedinstvena oko podrške zajedničkom kandidatu Željki Dubravcu. – iskakao je danas Dragan Kičić nosilac odborničke liste SDS za Skupštinu opštine Čelinac. 

Republika Srpska 04.11.2020 | 19:00
Kičić: Opozicija jedinstvena oko podrške Dubravcu

On je naglasio da se u SDS-u nadaju podršci građana Čelinca jer SDS izlazi sa sjajnom listom odbroničkih kandidata koji mogu da doprinesu razvoju opštine Čelinac.

„Moja puna podršku zajedničkom kandidatu Željki Dubravcu i neka se zna da će svaki SDS-ovac u Čelincu glasati za gospodina Dubravca kao budućeg načelnika opštine“ – kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović. 

Šarović je ponovio da SDS želi Čelinac po mjeri svih građana što je i strannački slogan i izrazio siguranost da će upravo podrška SDS-a biti presudna za pobjedu opozicionog kandidata na izborima u Čelincu. 

Željko Dubravac, kandidat opozicije za načelnika Čelinca, izrazio je zahvalnost Mirku Šaroviću i SDS-u na iskrenoj podršci. 

„Ono što aktuelna vlast danas govori da će podrška nekoj opštini biti isključivo na liniji SNSD-a, dovodi u pitanje potrebu za održavanje lokalnih izbora. Građani opštine Čelinac su odlučili da mijenjaju lokalnu vlast i na nama je da im ispunimo tu želju“ – zaključio je Dubravac. 

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mirkan

04.11.2020 22:02

U Čelincu opozicija nema baš nikakve šanse. Zašto? Djajić dr je pola Čelinca i okolice zaposlio na UKCu,samo da glasaju za SNSD,a i koga nije obećao je. Sory.

ODGOVORITE
Name

Doboj

05.11.2020 09:16

Ne glasam za one koji nose maske!

Name

Slatkiš

05.11.2020 08:33

Ko je plavuša ? Pita me prijatelj...

ODGOVORITE