Зворник: У акцији "Бест" ухапшено шест лица

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) данас су провели међународну оперативну акцију кодног назива „Бест”, усмјерену на разбијање организоване криминалне групе која се бавила кријумчарењем миграната. 

Република Српска 04.11.2020 | 16:23
Зворник: У акцији "Бест" ухапшено шест лица

Током реализације оперативне акције полицијски службеници СИПА-е су извршили претресе лица, стамбених и пословних објеката, те покретних ставри на укупно осам локација у Зворнику, те лишили слободе шест лица због постојања основа сумње да су починила кривично дјело ”Организовани криминал”, саопштено је из СИПЕ.

У саопштењу се наводи: "Приликом претреса откривено је и привремено одузето више мобилних телефона, одређена количина оружја, муниције, новца разних евиденција, као и других предмета који ће послужити као доказ у даљем кривичном поступку."

"Осумњичена лице приведена су у просторије СИПА-е и над њима се врши криминалистичка обрада. Наведене активности проводене су по наредбама Тужилаштва Босне и Херцеговине и Суда Босне и Херцеговине, уз подршку Полицијског  центра Југоисточне Европе (СЕЛЕК) и асистенцију полицијских службеника МУП-а Републике Српске", каже се у саопштењу СИПЕ.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Дрињача

04.11.2020 18:37

Зато они навече стоје код Цицваре, даље од границе да би могли сарадници на Дрини радити. А они овамо мрцваре поштен свијет који пролази главним магистралним путем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радојица

04.11.2020 20:03

А стално се крију под дебелом међом

ОДГОВОРИТЕ