Козарска Дубица запостављена од свих нивоа власти!

Привреда Козарске Дубице се мора поново подићи на ноге и ова општина мора кренути путем напретка,  казао је данас предсједник СДС Мирко Шаровић.

Република Српска 03.11.2020 | 15:43
Козарска Дубица запостављена од свих нивоа власти!

Он је навео да су странке које су сада на власти на републичком и бх. нивоу занемариле ову општину и њена предузећа.

„Компанија ХПК  је у вријеме када је СДС била у Савету министара БиХ извозила у Турску од 20 до 25 хиљада тона глукозног шећера. Тада је радила перфектно, а увјерен сам да ће поново бити у прилици да остварује тако добре резултате“, навео је Шаровић.

Он је рекао да је сигуран у побједу Пере Карана, заједничког кандидата СДС и ПДП за начелника Козарске Дубице, додајући да се осјети победничка атмосфера у овој општини.

„Актуелна власт Козарске Дубице, је умјесто обећаног напретка, ову општину повела у супротном смјеру, а грађани то знају и виде “, истакао је Шаровић. 

Озрен Бурсаћ, носилац одборничке листе СДС у Козарској Дубици, је позвао своје суграђане да гласају за промјене и подрже заједничког кандидата СДС-а и ПДП Перу Карана и одборничку листу СДС.

„Козарска Дубица је диван град за који се сви заједно морамо борити и позивам грађане да глас дају људима који хоће да преузму одговорност. Налазимо се у веома тешком времену у коме је СДС једина странка која има храброст знање и искуство да преузме одговорност и повуче конкретне потезе“, навео је Бурсаћ.

Он је поручио да нова власт мора учинити све да ова општина више не буде на маргини свих друштвених дешавања и да је вријеме да  Козарска Дубица крене путем напретка и развоја, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

ЛАКТАШИ

03.11.2020 15:42

А БАШ МЕ ЧУДИ А ИМАЈУ ТАКВЕ КАДРОВЕ КАО ШТО СУ : БАЊАЦ, ЗГОЊАНИН И ОСТАЛИ ПРЕЛЕТАЧИ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

03.11.2020 17:08

Њима је главни поново Пантелија Ћургуз, хахахаха

Name

Ја сам Дубичанац

03.11.2020 16:52

Козарска Дубица није запуштена. Улагања има у инфраструктуру. Путеви се изградјују, нова радна мјеста. Висе милионска улагања у подручју медицине. Једино са цим се не слазем то је да се ријеси границни прелаз у Дубици да ради цитаве године а не да се отвара и затвара како им је воља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ја сам Дубичанац

03.11.2020 21:46

Не лупај глупости...

Name

Директ

04.11.2020 18:27

Козарска Дубица није запуштена, само што још мало, па нема живе душе. :)))

Name

Бл

03.11.2020 18:41

Козарску Дубицу сатра бијела куга, из године у годину...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеција

03.11.2020 21:57

Дубица,Костајница,Нови град назалост бермудцки троугао.све пропада и нестаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пустињски соко

04.11.2020 08:19

Сваки нормалан и поштен грађанин, сељак, радник, из Коз. Дубице се уверио да одкад је СНСД секта на превару у куповину гласача, уцене радника из Х. П. К, Електра, и других предузећа уз помоћ и сарадњу малог Ибрице и Муслимана преузела власт поставши оног Нину Јауза из другог града за начелника, настала је пропаст још већа Дубице, корупција, уништење шећеране ХПК - гиганта који је у рату производио, хранећи породице,. Онда наступају СНСД - крпељи који исисаше из Дубице све:Шуман краљ шећера, Сенада Злокапа од рата директор школе и посланик, па онда, Дарко Бањац- посебна прича, само функције без радног мјеста- интересџија, па Топић из Челинац дир Електра па гл за финанције електро- крајине, па ауто инструктор дир дома здравља, па полицајац Злокапа- мушема шеф Електра, па онда долази ДР Рељић са својим бесним аутима возајући студенткиље које му ћерке могу бити за начелника, коме је у Дубици боље? Само онима на власти, сад ти исти праве своје зграде, и још би један мандат, мало им, па докле више, Овај пут ПЕРО КАРАН - поштен, мора побиједити ове, ал тешко, 15 - ог сви на изборе па мијењати, МИРИШЕ СЛОБОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дубицанац

04.11.2020 10:07

Свака цаст за коментар.Досло је врјеме да их срусимо.

Name

Пустињски соко

04.11.2020 10:17

Још да знате да је из врха СНСД, стигло наређење за све Дубичке активисте, спонзоре, директоре, функционере СНСД - а К. Дубица да морају све да " раде" да СНСД побједи ( није битна воља бирача), иначе боље да их нема.. Е ЗАТО ИЗАЂИ СВИ НА ИЗБОРЕ, ПА НЕКА СЕ САМИ ИЗМЕЂУ СЕБЕ ЈЕДУ

ОДГОВОРИТЕ