Распламсао се рат између СНСД-а и Уједињене Српске!

Након што је начелник општине Братунац Недељко Млађеновић, који је и кандидат СНСД-а за нови мандат, оптужио директора ”Пошта РС’ и шефа братуначке УС Миладина Радовића да му је ”напао на кућу и породицу”, те га пријавио МУП-у РС, Радовић је узвратио контра пријавом за лажно пријављивање и упозорио да га је полиција саслушавала без законског основа и на основу телефонског позива начелника.

Република Српска 03.11.2020 | 15:25
Распламсао се рат између СНСД-а и Уједињене Српске!

Радовића који подржава независног кандидата Срђана Ранкића, Млађеновић је оптужио да је наркоман и алкохоличар, али је тестирањем у полицији утврђено да у крви нема ни алкохола ни наркотика.

”Како сам више пута одбио позиве Недељка Млађеновића да са њим градим коалицију, те своје повјерење дао јавно Срђану Ранкићу независном кандидату за начелника општине, тада сам постао наркоман, насилник и алкохоличар у очима одлазећег начелника. Ово није први пут да врши притисак и подноси лажне и неосноване пријаве против представника партија које су се окупиле око Срђана Ранкића.

Занимљиво је да ме одлазећи начелник пријавио само неколико часова након моје пријаве ПС Братунац да се у локалу на бензијској пумпи, која је у власништву носиоца листе СНСД-а Петка Ранкића, налази око стотину људи у 22:45 часова, иако је радно вријеме ограничено до 22 часа. Полиција је реаговала и растјерала људе, али нисмо сигурни да је написан прекршај и налог због кршења републичких мјера”, навео је Радовић у свом демантију.

Одах потом, актуелну начелник Недељко Млађеновић одржао је прес конференцију на којој је изјавио да је ”31.октобра око 24 часа дошло до вербалног напада на његову породичну кућу, због чега је морао да са супругом и двоје дјеце напусти кућу и проведе четири сата у локалној полицијској станици”.

“Због предстојећих локалних избора у Братунцу је почетком ове године организована једна екипа, коју слободно можемо назвати криминална група на челу са независним кандидатом Срђаном Ранкићем и генералним директором „Пошта Српске“ Миладином Радовићем.

Ова група, која је на сумњив начин и за кратко вријеме дошла до новца, жељела је да тај новац уложи у изборе куповином бирачког тијела и малверзацијама са личним картама.

Али, пошто им то није успјело они своју намјеру покушавају сада да реализују на силу, тучу и притисцима, што потврђује напад на Славишу Мркају и једног инвалида”, рекао је Млађеновић, закључујући да је последњи напад на њега, његову породицу и породичну кућу, финале свега тога.

Млађеновић је Срђана Ранкића и Миладина Радовића оптужио да су ”долазили  до личних података бирача преко неких установа, техничког прегледа, ауто-школе, хладњаче за откуп малине, као би што више лица одјавили”, те да је у Братунцу за гласање путем поште пријављено 3.385 лица.

 Да ли ће Милорад Додик бити оштар и према кадровима УС који не подржавају СНСД, као што је био према кадровима ДНС-а, остаје да се види.

СДС Млађеновићу: Адио, папчино!

Први човјек братуначког СДС-а Видомир Бандука, коментаришући Млађеновићеву конференцију, написао је на фејсбук групи братуначког портала ”Деспотовина”:

”Не могу а да се не запитам, да ли овај човјек стварно мисли да је овај народ толико неписмен и глуп и да не види ни дио онога што им он жели поново подвалити у својој обесмишљеној и неписменој изборној кампањи! Не бих да говорим о томе да је покрао све СДС-ове паное за своје накарадне слике са којих се дрско смије народу, и да је “окупирао” све братуначке стубове више него ико и у једној општини у Републици Српској. Неђо Млађеновић да прича о подвалама и преварама, а он је један од највећи мајстора подвала и превара!?

На прошлим локалним изборима у кампањи је на свим нашим предизборним скуповима само причао да неће власт правити са онима које је он називао “црном тројком”, тј, Салкићем, Ранкићем и Трнинићем, а послије избора је само са њима власт направио, односно скупштинску већину!? Неђо Млађеновић да некога оптужи за “крађу бирачког права”, а он краде изборе од када је ушао у политику, погледајте само колико је имао гласова путем поште на изборима 2016 године, а оптуживао све оне који су имали гласове путем поште, или колико је имао гласова од муслимана или бошњака на тим истим изборима 2016!?

Јел могуће да он има образа да говори о крађи идентита и фалсификовања потписа, он који је то први отпочео у Братунцу, он који је родоначелник куповине и отимања гласова, он којем је читава политичка каријера заснована на преварама и подвалама, он који је највише завадио народ општине Братунац!

Неђо Млађеновић којега смо ми “нормални” људи “СДС”-а покушавали годинама увести у нормалне политичке токове и поштене изборе (срам нас било јер нисмо успјели), сад би причао о кривици, о крађи идентитета, фалсификатима, копијама, лажним обећањима, хладњачама и техничким прегледима и сл.?

О Неђо, Недељко, касно си се сјетио да постоје људи и без тебе, да постоје и људи који нешто знају и без тебе, и без неког твог ћолета или бате и њима сличних, и да мораш коначно некоме положити рачуне. Изгледа да ти је дошао крај, и теби и твојим подвалама, и да је готово Неђо!

И да си дошао тамо одакле си и пошао и докле се и дође кад се ради наопако! Прочитај нешто у животу, прочитај нешто из историје, прочитај “Тараса Буљбу” који каже овако: “Ја сам те родио, ја ћу те и убити”. Док си био у СДС-у ништа ти није фалило, нико те није дирао, а сад видиш шта је та твоја већина. Сад мораш “ноћивати” са породицом у СУП- у Зворнику, џаба ти “Рајска плажа”! Могао си понекад прошетати и Братунцом али ниси? А што ли? Адио папчино!”

Придружила му се коментаром  и његова страначка колегиница Александра Пандуревић:

”Да су МУП и Тужилаштво радили свој посао и бавили се негативним ревизорским извештајем, данас не би било проблема. Ако Млађеновић тврди да су Ранкић и Радовић криминалци, требало би да одговори на три питања:

- Како је могао отићи у СНСД у којем је тада био, по његовим аршинима, ”криминалац” Ранкић? Зашто га макар као шеф братуначког СНСД одмах није избацио из странке?

- Ако је Радовић, по његовим аршинима, ”криминалац”, како је могуће да је Милорад Додик таквог ставио на чело ”Пошта РС”? Зашто Млађеновић шефу то тада није рекао и успротивио се?

- Ако су Ранкић и Радовић криминалци, незаконито стекли новац, зашто Млађеновић до сада то није открио? Зна ли да је непријављивање кривичног дјела такође кривично дјело и да је онда и он њихов саучесник?”

(БН/ИСТОК)

Коментари / 43

Оставите коментар
Name

СТРАХИЊА

03.11.2020 14:33

Дзилкоси папци се распуцали,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАПЦИНЕ СУ МУТИРАЛЕ

03.11.2020 15:51

?????????

Name

ДРАСКО СИЛНИ

03.11.2020 16:12

ВИСЕ НАС ЈЕ !

Name

Ре

03.11.2020 16:38

Насретнији би био када би један дан цуо давас у опсте нема ,да се једном овај народ ослободи олоса са власти.

Name

пензионер

03.11.2020 18:38

Гдје су вакцине против грипа Милорасе и Стевандићу срам вас било.

Name

Да да

04.11.2020 05:16

Ови су слика из прилика својих поглавица

Name

Петар К.

03.11.2020 14:38

Гаји змију да те уједе. Миле рагуј, не дозволи да се наши људи који су од првог дана уз СНСД понижавају од стране ових што су нам до јуче били противници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2020 15:56

Ви сте обична чорба папака

Name

оп опп

03.11.2020 14:40

...тресло се, дрмало сее, на камару трпало сее, која сеја дукат има нек иде овамооо......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

03.11.2020 16:07

То царе ахаха

Name

Опааа

03.11.2020 14:41

Посвадјалааа се брацаа!!по криминалуууу!!ко је висее а ко мањее??? Питањее је сад!!??? Ко це кога да тузи?!а циркуса!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко сликар

03.11.2020 16:41

ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА БИЦЕ РАТ ИЗМЕДЈУ ЊИ КАД ПОЦНУ ДА САБИРАЈУ РАЦУНЕ КО ЈЕ ВИСЕ ПОКРАО ,А НАРОД ГО И БОС И ГЛАДАН СВЕ ТО ТРПИ ,ПА НЕКА КАД ЈЕ ЦОРАВ ОД ОЦИЈУ.

Name

Весна

03.11.2020 14:48

Смањила се бара а крокодили порасли..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоки

03.11.2020 14:49

Нема ту борбе,сви су запослени код истог Директора месне Индустрије српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

03.11.2020 14:49

Залосно докле ти људи иду да би се докопали власти. Нападати на било чију куцу и породицу. Сто се тиче Видомира Бандуке био му је Начелник Неђо добар који га је дрзао за свог савјетника 12 година, примао добру плату а ниста није радио. Престао је Неђо бити добар кад је одбио да га остави и даље на мјесту савјетника кад је Видомир испунио услове за одлазак у пензију и данас тако прича и писе сто говори о њему. А о Сандри сувисно било ста реци.Док се није докопала посланицке позиције била је бритка сабља а како оде у Сарајево зацута и њих двоје су нај висе криви сто су Недју отјерали из СДС-а сво вријеме су радили против њега. Мозда је у Братунцу могао висе урадити, али радио колико је могао и нема за њега да се везу било какве афере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Још мало

03.11.2020 16:04

Жалосно је само докле иду да би остали на власти и чували мјеста таквима као што си ти.Тога се плашите,неће вас нигдје бити након 16.11. јер ни по чему не завређујете досадашње позиције.Мајстори сте у лажима,трачевима,преварама о да и коцки без изузетка.Али доста вас је.

Name

Ексер

03.11.2020 16:55

Срдјан до побједе,све странке у братунцу га подрзавају,конацно један прави кандидат.П.с.и са днс-ом је договорено у љубовији да у задњем моменту окрену на срдјанову страну а и ндп је подрзао срдјана.Дзаба се надате,папцима је досао крај.

Name

Лаки

03.11.2020 14:53

Го олос УС Зворник све наркомани и криминалци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех ста јос мало

03.11.2020 17:11

Никакве позиције немам и не зивим у Братунцу, али повремено дођем. Само казем оно сто сви знају,сви су били свако са сваким сарадјивао. Полако прво скоците па казите хоп.

Name

Ексер у ексер

03.11.2020 18:40

Смешни сте Срђанови ботови, са њим пију кафу а раде за Ђонета хахаха.Остаце Срдјо као и Миладин Јовановиц, Вулис итд.зиви били па видели кратких рукава и празног ђепа.

Name

Итд

03.11.2020 15:02

Пресусује бара а ајкуле се намножиле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опозиција

03.11.2020 15:07

Идемо сви, УРААААА , другачије им неможемо пера одбити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зна се

03.11.2020 15:17

И у Зворнику је УС преко заослених на приступу евиденцијама људи рипремили изборну крадју. О томе сви прицају. То им је био систем зато се овако осионо понасају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

03.11.2020 15:33

Знало се да це пукнути са црвеном сектом! Па како мозе УС која је изразито радикална и десно оријентисана бити уз црвени резим!? УС има кореографију ја у од Сесељових радикала! О спотовима да не прица о! А кадрови УС сва деца СДС и бораца ВРС!

ОДГОВОРИТЕ
Name

челинац

03.11.2020 15:47

Како овај смије подржавати некога ко није СНСД. И у Челинцу сијевају варнице јер више од пола УС подржава Дубравца. Љди ћуте и раде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

благо онима у ЦГ

03.11.2020 16:59

Све СНСДу иза ледја. Видјели смо.

Name

Миx

03.11.2020 15:52

Дабогда се побили измедју себе а и њихове газде два крмка Стевандиц и Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тони

03.11.2020 16:27

Они су своји, заједно су у свему, неволе се измедју себе, а да воле народ, зато народе навалите гласајте за ове сто вам се смију са бандера, гдје им је и мјесто

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извјестај за народ братунца

03.11.2020 17:08

Не бирају средства како да остану на власти јер плата нацелника од 4400 км,ћазим 3500км,С.Дубичић 3200км,Видоје Зариц 3000 км,Бато Ранкиц 1900км.Е мој народе.....није лоше да се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лекс

03.11.2020 18:15

Е мој пријатељу, па они те плате и не подизу са рацуна, узима се ту са стране много висе

Name

Ратко

03.11.2020 18:28

Па зар је могуце да нацекник Братунца има плату 4400 км.Па нисмо бигата Свацарска? Срам га било ако је тако. А народу просипа постење...зато паметно народе.

Name

Мујица

03.11.2020 19:53

Све је у зивоту пролазно мој друзе

Name

Ник Слотер

03.11.2020 18:13

Има нас и више него довољно да кажемо НЕ Неђи Млађеновићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андро

03.11.2020 19:40

Знате онај виц:сједе и прицају бато ранкиц и недјо нацелник после избора и казе петко недји:Е мој Недјо,рекох ти ја:Боље бити пијан него стар......?

Name

Петар Добој

03.11.2020 18:19

Само ћу коментарисати потписе полицајаца на тесту за дроге. Погледајте неписмене сподобе. Потписују се ВЕЛИКИМ ШТАМПАНИМ СЛОВИМА ЛАТИНИЦЕ. Колико су они гласова морали скупити да добију посао у полицији. Мајко мила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрехергуру

03.11.2020 18:24

Готов је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

03.11.2020 18:31

Па људи јер могуце да Нацелник Братунца има плату толику?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

03.11.2020 18:44

ЗАСТО СЕ КРИЈЕ ДА ЈЕ У НЕДЕЉУ ОДРЗАН САСТАНАК СРДЈАНА РАНКИЦА И ДНС У ЕТНО СЕЛУ ВРХПОЉЕ И ДА ЈЕ ДОГОВОРЕНА САРАДЊА КОЈА ЦЕ СЕ ОЗВАНИЦИТИ 10 НОВЕМБРА И ТАД ЦЕ КРЕНУТИ ЗВАНИЦНА ПОДРСКА СРДЈАНУ РАНКИЦУ.КОНАЦНО ПАМЕТАН ПОТЕЗ ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2020 05:15

Јесте тачно 100% ,мада и без ДНС-а зна се исход избора.С тим да се укине досадашња пракса гдје људи који ничем ниста нису доприњели приме по основу нето плате такве износе,плус доприноси.

Name

Глодју се папци, криминалци

03.11.2020 19:22

Имате избор, СВИ НА ИЗБОРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ник Слотер

03.11.2020 20:19

Грађани Братунца,ако вам је добро,онда ништа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјечити опозиционар

04.11.2020 05:58

Фукаре, од секте снсд-а једино су гори ове поклисаре из ус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зов природе

04.11.2020 08:12

Крај Недељко,морас да се помирис са тим,све оптузбе твоје упуцене било коме узимају ти сваки дан по пар гласова,много раније си требао са Бајом да видис како и ста сада је касно за било ста,Гоод баy .

ОДГОВОРИТЕ