Драгојевић-Стојић: Грађани Приједора заслужују боље

Имам позитивну визију развоја Приједора и енергију коју грађани свакодневно препознају пружајући ми подршку. Једини сам опозициони кандидат у Приједору који представља СДС, ПДП и Српску радикалну странку. – истакала је Маја Драгојевић-Стојић, кандидат СДС-а за градоначелника Приједора. 

Република Српска 02.11.2020 | 19:16
Драгојевић-Стојић: Грађани Приједора заслужују боље

Она је казала да је стање Приједору незадовољавајуће и да СДС сматра да Приједор и његови грађани могу и заслужују боље.
 
„Ми кандидати СДС на изборима у Приједору ћемо дати све од себе да наш град крене путем просперитета.  Имамо сјајна рјешења за проблеме у нашем граду и не сумњам у моју побједу у трци за градоначелника“ – агласила је Драгојевић-Стојић.

Предсједник СДС Мирко Шаровић казао је да СДС у Приједору има сјајне кандидате који су способни да изнесу побједу СДС-у након много година. 

„Одлична атмосфера влада у приједорском СДС-у јер имамо сјајног кандидата за градоначелника, Мају Драгојевић-Стојић и у неколико изборних цилуса имамо и најбољу одборничку листу одлучну да СДС-у донесе побједу. Приједор ће након пуно година опет бити мјесто Српске демократске странке“ – закључио је Шаровић, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Срамота

03.11.2020 07:45

Мирко Шаровић се није појавио у Шековићима јер је то мала општина а сигурно суму оданији него ови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРКИ МРКИЋ

03.11.2020 09:54

ЈЕЛ ЗНАТЕ ВИ ДА ЈЕ ДИЈЕТЕ ПОГИНУЛОГ БОРЦА ДОБИЛО ОДБИЈЕНИЦУ ЗА ПОСАО НА КОНКУРСУ У ЦЕННТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД У ПРИЈЕДОРУ БЕЗ ОБЗИРА ШТО ИСПУЊАВА СВЕ УСЛОВЕ. А ПРИМЉЕНИ СУ ДРУГИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо

04.11.2020 13:02

Додик је измислио корону само да напакости овим из пдп

ОДГОВОРИТЕ