Dragojević-Stojić: Građani Prijedora zaslužuju bolje

Imam pozitivnu viziju razvoja Prijedora i energiju koju građani svakodnevno prepoznaju pružajući mi podršku. Jedini sam opozicioni kandidat u Prijedoru koji predstavlja SDS, PDP i Srpsku radikalnu stranku. – istakala je Maja Dragojević-Stojić, kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora. 

Republika Srpska 02.11.2020 | 19:16
Dragojević-Stojić: Građani Prijedora zaslužuju bolje

Ona je kazala da je stanje Prijedoru nezadovoljavajuće i da SDS smatra da Prijedor i njegovi građani mogu i zaslužuju bolje.
 
„Mi kandidati SDS na izborima u Prijedoru ćemo dati sve od sebe da naš grad krene putem prosperiteta.  Imamo sjajna rješenja za probleme u našem gradu i ne sumnjam u moju pobjedu u trci za gradonačelnika“ – aglasila je Dragojević-Stojić.

Predsjednik SDS Mirko Šarović kazao je da SDS u Prijedoru ima sjajne kandidate koji su sposobni da iznesu pobjedu SDS-u nakon mnogo godina. 

„Odlična atmosfera vlada u prijedorskom SDS-u jer imamo sjajnog kandidata za gradonačelnika, Maju Dragojević-Stojić i u nekoliko izbornih cilusa imamo i najbolju odborničku listu odlučnu da SDS-u donese pobjedu. Prijedor će nakon puno godina opet biti mjesto Srpske demokratske stranke“ – zaključio je Šarović, saopšteno je iz SDS-a.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Sramota

03.11.2020 07:45

Mirko Šarović se nije pojavio u Šekovićima jer je to mala opština a sigurno sumu odaniji nego ovi.

ODGOVORITE
Name

MRKI MRKIĆ

03.11.2020 09:54

JEL ZNATE VI DA JE DIJETE POGINULOG BORCA DOBILO ODBIJENICU ZA POSAO NA KONKURSU U CENNTRU ZA SOCIJALNI RAD U PRIJEDORU BEZ OBZIRA ŠTO ISPUNJAVA SVE USLOVE. A PRIMLJENI SU DRUGI.

ODGOVORITE
Name

Dado

04.11.2020 13:02

Dodik je izmislio koronu samo da napakosti ovim iz pdp

ODGOVORITE