Црнадак: Омогућити безбједно гласање

Шеф Главног изборног штаба ПДП-а Игор Црнадак упутио је данас допис шефовима Главних изборних штабова парламентарних странака у Републици Српској у вези са остваривањем услова да грађани у Републици Српској изађу на изборе 15. новембра. 

Република Српска 02.11.2020 | 18:41
Црнадак: Омогућити безбједно гласање

Црнадак је исказао увјереност да све парламентарне странке имају заједнички циљ, да се покаже демократска снага Републике Српске и предложио да све странке упуте апел грађанима да изађу на изборе поштујући, прије свега, све епидемиолошке мјере, члановима бирачких одбора, посматрачима и активистима да на дан избора.

Те да дају свој допринос да се гласање спроведе на сигуран начин и да заједно позову ЦИК БиХ и локалне власти да се обезбиједи сигурно гласање и о томе обавијести јавност, да би грађани могли без страха изразити своју политичку вољу. 

Црнадак је предложио одржавање онлајн конференције шефова Главних изборних штабова на ову тему у наредним данима, саопштено је из ПДП-а.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ре Црнадак

03.11.2020 03:21

Добар ти програм

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искорак

03.11.2020 06:35

Ја немам страх изразити своју политицку вољу, а нс опозицији је да се побтину да конацно не буде крадје на изборима, манипулација гласацким листицима, да одавно мртви и измисљени не гласају цак и на висе мјеста, да бар овај дан не буде потцијењен народ, зивот, смисао постојања уопсте...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гандаф

03.11.2020 06:46

Стара излизана прица која се годинама пласира, по ПДП ако побиједе избори су протекли регуларно а ако изгубимо наравно покрадени смо и тако годинама уназад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

03.11.2020 08:59

Молим вас искрено колико је народа задовољно стањем било чега здравста школства платама слободним данима гријањем расељавањем тендерима страначким књижицама до посла без струке.Па о чему причамо и секта поново побједјује куповином папака да ли смо сви луди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Без маске

03.11.2020 10:52

Ја НЕ гласам!

ОДГОВОРИТЕ