Crnadak: Omogućiti bezbjedno glasanje

Šef Glavnog izbornog štaba PDP-a Igor Crnadak uputio je danas dopis šefovima Glavnih izbornih štabova parlamentarnih stranaka u Republici Srpskoj u vezi sa ostvarivanjem uslova da građani u Republici Srpskoj izađu na izbore 15. novembra. 

Republika Srpska 02.11.2020 | 18:41
Crnadak: Omogućiti bezbjedno glasanje

Crnadak je iskazao uvjerenost da sve parlamentarne stranke imaju zajednički cilj, da se pokaže demokratska snaga Republike Srpske i predložio da sve stranke upute apel građanima da izađu na izbore poštujući, prije svega, sve epidemiološke mjere, članovima biračkih odbora, posmatračima i aktivistima da na dan izbora.

Te da daju svoj doprinos da se glasanje sprovede na siguran način i da zajedno pozovu CIK BiH i lokalne vlasti da se obezbijedi sigurno glasanje i o tome obavijesti javnost, da bi građani mogli bez straha izraziti svoju političku volju. 

Crnadak je predložio održavanje onlajn konferencije šefova Glavnih izbornih štabova na ovu temu u narednim danima, saopšteno je iz PDP-a.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Re Crnadak

03.11.2020 03:21

Dobar ti program

ODGOVORITE
Name

Iskorak

03.11.2020 06:35

Ja nemam strah izraziti svoju politicku volju, a ns opoziciji je da se pobtinu da konacno ne bude kradje na izborima, manipulacija glasackim listicima, da odavno mrtvi i izmisljeni ne glasaju cak i na vise mjesta, da bar ovaj dan ne bude potcijenjen narod, zivot, smisao postojanja uopste...

ODGOVORITE
Name

Gandaf

03.11.2020 06:46

Stara izlizana prica koja se godinama plasira, po PDP ako pobijede izbori su protekli regularno a ako izgubimo naravno pokradeni smo i tako godinama unazad.

ODGOVORITE
Name

Radovan

03.11.2020 08:59

Molim vas iskreno koliko je naroda zadovoljno stanjem bilo čega zdravsta školstva platama slobodnim danima grijanjem raseljavanjem tenderima stranačkim knjižicama do posla bez struke.Pa o čemu pričamo i sekta ponovo pobjedjuje kupovinom papaka da li smo svi ludi.

ODGOVORITE
Name

Bez maske

03.11.2020 10:52

Ja NE glasam!

ODGOVORITE