Преварени лекар купио лажну Аладинову лампу!

Двоје индијских превараната из индијске државе Утар Прадеш ухапшени су ове недеље јер су локалном лекару продали лажну "Аладинову лампу", за коју су обећали да ће му донети богатство и здравље...

Занимљивости 02.11.2020 | 15:22
Преварени лекар купио лажну Аладинову лампу!

Локлани лекар је тако преварантима платио огромних 93.000 долара за магичну "Аладинову лампу" која му може удовољити било којој жељи.

Доктор Лаеек Кхан, лекар из области Каирнагар, у граду Мируту, први пут се сусрео са преварантима 2018. године, приликом посете куц́и пацијента како би превио ране након операције.

Једног дана, док је био у Самеенином дому, лекар је упознао самоописаног "бабу" (индијски маг) који се хвалио својим магијским моц́има, а касније је обец́ао да ц́е Кхана учинити милијардером.

"Баба" назван Исламуддин, убрзо је представио доктора свом партнеру Анесу, а њих двојица су му понудили да му продају стварну Аладин Ка Цхираг (Аладинову лампу) за само 7 милиона рупија односно 93,000 америчких долара.

Лекар је одмх пристао на такву понуду. Навођење на куповину Аладинове лампе за мало богатство могло би звучати глупо, али др Лаеек Кхан тврди да су та два преваранта била врло убедљива, често користец́и мирисни парфем да би га заварали мислец́и да џин  излази из лампе.

Касније ц́е схватити да је магични дух заправо Исламудин, али до тада је вец́ исплатио преварантима готово целу суму о којој су се договорили и то на више рата.

Након вишеструких уплата, лекар је тражио да Аладинову лампу понесе куц́и са собом, али двојица мушкараца су му непрестано говорили да би то била лоша идеја и да ц́е једноставно додиривање узроковати лоше ствари. Након што је неколико пута одбијен, Лаеек Кхан је коначно схватио да је преварен и обратио се полицији града Мируту да ухапси двојицу превараната.

Исламудина и његовог пријатеља Анеса полиција је привела, а "чаробну" лампу је узела. Нажалост, полиција није могла да убеди џине да изађу ... Они сада траже и Самену, Исламудинову супругу.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар