На обали ријеке Дрине пронађено тијело мушкарца

Тијело непознатог мушкарца пронађено је на обали Дрине у мјесту Доњи Шепак код Зворника, саопштено је из зворничке Полицијске управе.

Република Српска 02.11.2020 | 09:13
На обали ријеке Дрине пронађено тијело мушкарца

Полицијској станици Козлук пријављено је јуче да се на обали Дрине у мјесту Доњи Шепак налази тијело непознатог мушкарца.

Полиција је на лицу мјеста извршила увиђај и о случају обавијестила дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

Све даље радње у вези са овим случајем биће предузимане на основу инструкција и под надзором дежурног тужиоца.

Срна незванично сазнаје да се, највјероватније, утопио мигрант.

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Антифашиста

02.11.2020 08:26

Највјероватније мигрант!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор

02.11.2020 10:51

Они се не убијају, тј не дижу руку на себе; они само дижу руке на друге! То је, нажалост, неко наш дигао руку на себе, уморан од проблема и у безнађу!

Name

Матеј

02.11.2020 08:35

Људи моји, кад чујем да неко псује Тита најежим се. Обично га псују оно који су рођени послије његове смрти. Укратко, најсигурнији смо били док је био Тито и Југославија, у сваком смислу. Данас немамо то што смо имали јер имамо демократију која је живот окренула тотално наопачке и наопако. Како сада тако и да погледамо уназад до завршетка рата ми можемо читати наслове:"У ријеци....пронађено тијело мушкарца (жене) ". Нико више не пита ни како, ни зашто, ни ко је, због чега. То је нормалан дневни догађај у овом друштву. Драги мој Тито, како год те неки или многи каљали и блатили ја никад не могу заборавити слободу и сигурност док си био са нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

02.11.2020 15:00

Послије Тита-Тито.Тито их је науцио док је био зив како се влада дозивотно.Па је рекао док сам ја зив бит це те комунисти послије мене опет наступате као демократе тј.Срби Хрвати Босњаци.Када осјетите опет да сте у опасности онда видјет це те ста је боље да поново будете комунисти Бегови Аге Кнезеви.Дјецо моја само морате да мијењате дресове па зар опет мора да вас бравар уци.

Name

Гога

02.11.2020 09:10

Ма какав мигрант зна се да је то задес неко ко смета секти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мигранти

02.11.2020 18:11

...су долазили и са Карпата. Остали овдје у Босни и увијек стварали проблеме.

ОДГОВОРИТЕ