Na obali rijeke Drine pronađeno tijelo muškarca

Tijelo nepoznatog muškarca pronađeno je na obali Drine u mjestu Donji Šepak kod Zvornika, saopšteno je iz zvorničke Policijske uprave.

Republika Srpska 02.11.2020 | 09:13
Na obali rijeke Drine pronađeno tijelo muškarca

Policijskoj stanici Кozluk prijavljeno je juče da se na obali Drine u mjestu Donji Šepak nalazi tijelo nepoznatog muškarca.

Policija je na licu mjesta izvršila uviđaj i o slučaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Sve dalje radnje u vezi sa ovim slučajem biće preduzimane na osnovu instrukcija i pod nadzorom dežurnog tužioca.

Srna nezvanično saznaje da se, najvjerovatnije, utopio migrant.

(Srna) 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Antifašista

02.11.2020 08:26

Najvjerovatnije migrant!

ODGOVORITE
Name

Odgovor

02.11.2020 10:51

Oni se ne ubijaju, tj ne dižu ruku na sebe; oni samo dižu ruke na druge! To je, nažalost, neko naš digao ruku na sebe, umoran od problema i u beznađu!

Name

Matej

02.11.2020 08:35

Ljudi moji, kad čujem da neko psuje Tita naježim se. Obično ga psuju ono koji su rođeni poslije njegove smrti. Ukratko, najsigurniji smo bili dok je bio Tito i Jugoslavija, u svakom smislu. Danas nemamo to što smo imali jer imamo demokratiju koja je život okrenula totalno naopačke i naopako. Kako sada tako i da pogledamo unazad do završetka rata mi možemo čitati naslove:"U rijeci....pronađeno tijelo muškarca (žene) ". Niko više ne pita ni kako, ni zašto, ni ko je, zbog čega. To je normalan dnevni događaj u ovom društvu. Dragi moj Tito, kako god te neki ili mnogi kaljali i blatili ja nikad ne mogu zaboraviti slobodu i sigurnost dok si bio sa nama.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

02.11.2020 15:00

Poslije Tita-Tito.Tito ih je naucio dok je bio ziv kako se vlada dozivotno.Pa je rekao dok sam ja ziv bit ce te komunisti poslije mene opet nastupate kao demokrate tj.Srbi Hrvati Bosnjaci.Kada osjetite opet da ste u opasnosti onda vidjet ce te sta je bolje da ponovo budete komunisti Begovi Age Knezevi.Djeco moja samo morate da mijenjate dresove pa zar opet mora da vas bravar uci.

Name

Goga

02.11.2020 09:10

Ma kakav migrant zna se da je to zades neko ko smeta sekti.

ODGOVORITE
Name

Migranti

02.11.2020 18:11

...su dolazili i sa Karpata. Ostali ovdje u Bosni i uvijek stvarali probleme.

ODGOVORITE