Богатство српских пјевачица мјери се милионима

Сајт о богатству познатих је објавио на ком месту су наше певачице, а од цифре ће вам се завртети у глави.

Забава 01.11.2020 | 21:15
Богатство српских пјевачица мјери се милионима

Богатство домаћих и страних јавних личности мери се милионима. Многи од њих заслужни су за свој успех и годинама су кроз каријеру желели да буду све бољи, али и богатији.

Познати сајт "Целебритy нет wортх" сабрао је "тежину" личности из света забаве, а на листи домаћих најбогатијих певачица нашле су се Драгана Мирковић, Светлана Цеца Ражнатовић и Лепа Брена.

Прва на листи је Драгана Мирковић чије се богатсво процењује на 100 милиона долара.

Певачица је једна од најуспешнијих јавних личности, а засвоју вишедеценијску каријеру избацила је 20 студијских албума, а Драгана и њен супруг Тони власници су и телевизијске куће "ДМ сат".

Друга на листи је Светлана Цеца Ражнатовић која је "тешка" 80 милиона долара.

Цеца је најпопуларнија и најплаћенија певачица, а у својој каријери избацила је 15 студијских албума.

Лепа Брена важи за најпродаванију женску уметницу у бившој Југославиј, што јој је донело читаво богатство које се процењује на 16 милиона долара.

Она је продала више од 40 милиона плоча. До 2013. издала је укупно 17 албума. Она се такође појавила у неколико филмова и телевизијских серија. Глумила је у новогодишњој забави у Београду 2016. заједно са Стивеном Сигалом.

Није познато чиме су се водили када су прикупљали податке о Брени и њеном богатству, с обзиром на то да ниједан приватни бизнис није споменут, као ни продаја Гранда од које је Брена инкасирала велики износ новца.

С тим у вези, ова цифра не мора да буде тачна, јер Брена може да има и далеко већу суму од ове коју је зарадила од почетка каријере до данас.

Извор: Курир.рс/Телеграф Фото: принтсцреен

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Неправда

01.11.2020 21:36

Среца па бог одреди кад подјес њему ни гаца добри немозес понијет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

02.11.2020 06:58

Лудило, неразумност оних који иду на те концерте(који су им дали те паре) је неизмерно, зато се богатство певача мери тим силним милионима.

Name

вр

02.11.2020 07:49

У оваквом систему замајавачи народа су највише плаћани, што мање имају хлеба треба им дати што више игре и пјесме. Више им се исплати уложити у замјавање и залуђивање народа него у изградно интегрисаног привредног система једне државе какав смо имали. Зато се толике паре бацају на музику. Треба створити свеопште лудило, атмосферу слуђивања народа, како се јадни сиромашни народ никад не би освестио, пробудио и видео куда га воде.

Name

....,

01.11.2020 21:38

На толике паре стану у ред и узму 100€ од Вуцица! Цаст Драгани Мирковиц!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуле

01.11.2020 21:43

Једном објавите да су богате,други пут да тразе помоц од дрзаве због слабог посла. О порезу који не плацају на добит не треба тросити време.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А порез?

02.11.2020 01:37

Занима ме да ли они плацају порез као обицан народ. Мислим да не, зато имају толико богатство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јааааа

02.11.2020 03:20

Оваквима треба увести нормалну цифру зараде на наступима уз ненормалне порезе држави па нек се онда курче и дивљају скупоцијеним аутомобилима по улицама док већина земаљске кугле гладује и бори се за живот ,види Бог све,послао је корону на земљу са небеса да се дозовемо памети једном,биће доста бахаћења и курчења више у будућности!

ОДГОВОРИТЕ