Bogatstvo srpskih pjevačica mjeri se milionima

Sajt o bogatstvu poznatih je objavio na kom mestu su naše pevačice, a od cifre će vam se zavrteti u glavi.

Zabava 01.11.2020 | 21:15
Bogatstvo srpskih pjevačica mjeri se milionima

Bogatstvo domaćih i stranih javnih ličnosti meri se milionima. Mnogi od njih zaslužni su za svoj uspeh i godinama su kroz karijeru želeli da budu sve bolji, ali i bogatiji.

Poznati sajt "Celebrity net worth" sabrao je "težinu" ličnosti iz sveta zabave, a na listi domaćih najbogatijih pevačica našle su se Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović i Lepa Brena.

Prva na listi je Dragana Mirković čije se bogatsvo procenjuje na 100 miliona dolara.

Pevačica je jedna od najuspešnijih javnih ličnosti, a zasvoju višedecenijsku karijeru izbacila je 20 studijskih albuma, a Dragana i njen suprug Toni vlasnici su i televizijske kuće "DM sat".

Druga na listi je Svetlana Ceca Ražnatović koja je "teška" 80 miliona dolara.

Ceca je najpopularnija i najplaćenija pevačica, a u svojoj karijeri izbacila je 15 studijskih albuma.

Lepa Brena važi za najprodavaniju žensku umetnicu u bivšoj Jugoslavij, što joj je donelo čitavo bogatstvo koje se procenjuje na 16 miliona dolara.

Ona je prodala više od 40 miliona ploča. Do 2013. izdala je ukupno 17 albuma. Ona se takođe pojavila u nekoliko filmova i televizijskih serija. Glumila je u novogodišnjoj zabavi u Beogradu 2016. zajedno sa Stivenom Sigalom.

Nije poznato čime su se vodili kada su prikupljali podatke o Breni i njenom bogatstvu, s obzirom na to da nijedan privatni biznis nije spomenut, kao ni prodaja Granda od koje je Brena inkasirala veliki iznos novca.

S tim u vezi, ova cifra ne mora da bude tačna, jer Brena može da ima i daleko veću sumu od ove koju je zaradila od početka karijere do danas.

Izvor: Kurir.rs/Telegraf Foto: printscreen

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nepravda

01.11.2020 22:36

Sreca pa bog odredi kad podjes njemu ni gaca dobri nemozes ponijet.

ODGOVORITE
Name

re

02.11.2020 07:58

Ludilo, nerazumnost onih koji idu na te koncerte(koji su im dali te pare) je neizmerno, zato se bogatstvo pevača meri tim silnim milionima.

Name

vr

02.11.2020 08:49

U ovakvom sistemu zamajavači naroda su najviše plaćani, što manje imaju hleba treba im dati što više igre i pjesme. Više im se isplati uložiti u zamjavanje i zaluđivanje naroda nego u izgradno integrisanog privrednog sistema jedne države kakav smo imali. Zato se tolike pare bacaju na muziku. Treba stvoriti sveopšte ludilo, atmosferu sluđivanja naroda, kako se jadni siromašni narod nikad ne bi osvestio, probudio i video kuda ga vode.

Name

....,

01.11.2020 22:38

Na tolike pare stanu u red i uzmu 100€ od Vucica! Cast Dragani Mirkovic!

ODGOVORITE
Name

Vule

01.11.2020 22:43

Jednom objavite da su bogate,drugi put da traze pomoc od drzave zbog slabog posla. O porezu koji ne placaju na dobit ne treba trositi vreme.

ODGOVORITE
Name

A porez?

02.11.2020 02:37

Zanima me da li oni placaju porez kao obican narod. Mislim da ne, zato imaju toliko bogatstvo.

ODGOVORITE
Name

jaaaaa

02.11.2020 04:20

Ovakvima treba uvesti normalnu cifru zarade na nastupima uz nenormalne poreze državi pa nek se onda kurče i divljaju skupocijenim automobilima po ulicama dok većina zemaljske kugle gladuje i bori se za život ,vidi Bog sve,poslao je koronu na zemlju sa nebesa da se dozovemo pameti jednom,biće dosta bahaćenja i kurčenja više u budućnosti!

ODGOVORITE