Љуба због певања добијао од оца батине сваки други дан!

Љуба Аличић, легендарни певач народне музике, каријеру је изградио многобројним добро познатим хитовима, а сада је открио детаље из свог живота због којих је тешко дошао до успеха.

Забава 01.11.2020 | 16:28
Љуба због певања добијао од оца батине сваки други дан!

Будући да није имао подршку оца када је изразио жељу да се бави певањем, Љуба Аличић је због своје истрајности годинама трпео физичко насиље.

 

"Добијао сам много батина од оца. Није желео да се бавим музиком, па ми је бранио да певам. Увек је говорио: "Слепче, без осам разреда не можеш бити ни чистач улица", али ја сам терао по свом. Неки људи из предграђа Суботице су питали да ли бих отишао у Суботицу да певам. Рекао сам да хоћу, али ме је занимало ко ће свирати. Они су рекли да имају своје свираче, а моје је само да певам и ја сам пристао. Рекао сам сестри да идем, али да оцу и мајци не говори ни реч. Тамо су ме људи заволели, узимали смо много пара", испричао је Љуба Аличић у емисији "Исповест" на Телевизији "Хепи" и додао да је добијао батине кад год се не би вратио кући у договорено време.

 

"Када је отац сазнао где сам, дошао је по мене, убио бога у мени у кафани и вратио ме кући. Био сам сав у ранама. После два дана опет побегнем, отац ме опет врати и поново све исто. Договорим се са власником да ме сакрије ако дође отац, али он опет каже да сам ту".

Певач је открио да је на једној приватној прослави добио чак 25.000 евра бакшиша, и то само за један рефрен.

 

"У Берлину сам био на слављу када ми је газда рекао да певам песму "Њен опроштај". Почео сам да певам, а газда је сваког секунда вадио 500 евра и само давао и давао. У моменту сам помислио да се шали, али њега је та песма подсетила на жену и дао је 25.000 евра. Поделио сам то са колегама", рекао је Љуба и додао да Светлана Цеца Ражнатовић такође добро пролази када је бакшиш у питању, као и да сматра да је она најбоља певачица са ових простора.

 

"Размишљао сам да није важно ако пропаднем, али сам желео да живим свој живот. Отац је једном рекао да мора да плати казну и ја сам му дао новац за то, па ме је некако пустио. Тада сам се баш напио, са 13 година сам се убио од алкохола", испричао је певач и додао да је његов отац први пут био поносан на њега када је снимио прву плочу.

 

Будући да се годинама писало да Љуба Аличић не разговара са Дејаном, својим сином из првог брака, због тога што му није финансијски помогао, певач каже да годинама нису разговарали због Дејанове лењости.

"Он је био млад, а ја сам га саветовао да мора да се бори. Међутим, био је лењ. Пошаљем га у Нови Сад и он потроши све паре, а мени каже да га човек није исплатио. Нисам једно време ни говорио са њим, четири године. Медији су писали да је разлог моја жена. Не може моја жена да ми забрани да виђам своје дете. Саветовао сам га стварно како треба, није слушао. Променио се када је добио дете, ради сада, направио је и кућу. Данас му исто говорим, ако могу да му помогнем, то ћу и учинити", испричао је Љуба Аличић.

Извор: Курир/ало.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар