Тања због Душана није причала са рођеном сестром!

Тања Савић је признала да је њен супруг Душан Јованчевић успео да је одвоји од породице и посвађа са свима, а да са сестром није причала годину дана.

Забава 01.11.2020 | 12:48
Тања због Душана није причала са рођеном сестром!

"Успео је, ја са својом рођеном сестром нисам разговарала годину дана. Рекао ми је да ми рођена сестра прави лош утицај на мене, а моја сестра је анђео, родитељи желе само моје паре, то је говорио, а у ствари је говорио о себи", рекла је Тања.

 

"Увек је један од постулата да те изолује, све другарице нису добронамерне, родитељи су користољубиви, другови те стално мувају, нико није добар за тебе, само он, онда си ти изолована и ради шта хоћеш, јер немаш свој круг подршке", навела је Снежана.

 

Тања се у емисији присетила и како је отпочела њена љубав са Душаном, који је тада за њу био најбољи мушкарац на свету.

 

"То је било прелепо, ја сам мислила да је мене сам Бог погледао. Љубав на први поглед, лудило, одмах се осетила хемија, одмах смо правили децу буквално. Све је било идеално, ја никад нисам доживела такву љубав, имала сам 23 године, млада и наивна. Ми кад смо се упознали, то је било толико лепо, ја то не могу да опишем, али схватила сам да је све била илузија. Ја сам стално тражила тај наш први период везе, али од тога нема ништа", изјавила је певачица у емисији "Магазин Ин".

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар