Долазак Вучића почетак бољих односа Србије и ЦГ

Амбасадор Србије у Црној Гори Владимир Божовић нада се да ће долазак предсједника Србије Александра Вучића значити почетак бољих односа двије државе.

Регион 31.10.2020 | 17:10
Долазак Вучића почетак бољих односа Србије и ЦГ

Божовић је рекао да је главни разлог Вучићевог доласка одавање почасти блаженопочившем митрополиту црногорско-приморском Амфилохију.

Он је подсјетио да на сахрану долази и његова светост патријарх српски Иринеј, чиме се шаље порука снажног јединства српског народа, цркве и државе.

- Надам се да ће то значити почетак много бољих односа Србије и Црне Горе, успостављању најближих братских и пријатељских односа, чему је митрополит црногорско-приморски посветио свој овоземаљски живот - сматра Божовић.

Божовић је навео да ће се предсједник Србије Александар Вучић састати са представницима српског народа.

(Срна)

 

 

                                                                                                      

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гергелy

31.10.2020 17:30

Па у цему це бити бољи односи кад се не састаје ни са једним званицником Дрзаве Црне Горе.Да буде ствар јос гора није ни најавио долазак званицним органима Црне Горе,сто се мозе сматрати приватном посјетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

приједор

31.10.2020 19:15

Ма нема од добрих дноса ништа Још че само да се погоршају кад један пресједник једне државе иде да прича само са једним народомНишта од тога наставља се србовање..само не знам зашто и коме то треба.

ОДГОВОРИТЕ