Dolazak Vučića početak boljih odnosa Srbije i CG

Ambasador Srbije u Crnoj Gori Vladimir Božović nada se da će dolazak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića značiti početak boljih odnosa dvije države.

Region 31.10.2020 | 17:10
Dolazak Vučića početak boljih odnosa Srbije i CG

Božović je rekao da je glavni razlog Vučićevog dolaska odavanje počasti blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju.

On je podsjetio da na sahranu dolazi i njegova svetost patrijarh srpski Irinej, čime se šalje poruka snažnog jedinstva srpskog naroda, crkve i države.

- Nadam se da će to značiti početak mnogo boljih odnosa Srbije i Crne Gore, uspostavljanju najbližih bratskih i prijateljskih odnosa, čemu je mitropolit crnogorsko-primorski posvetio svoj ovozemaljski život - smatra Božović.

Božović je naveo da će se predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastati sa predstavnicima srpskog naroda.

(Srna)

 

 

                                                                                                      

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Gergely

31.10.2020 17:30

Pa u cemu ce biti bolji odnosi kad se ne sastaje ni sa jednim zvanicnikom Drzave Crne Gore.Da bude stvar jos gora nije ni najavio dolazak zvanicnim organima Crne Gore,sto se moze smatrati privatnom posjetom.

ODGOVORITE
Name

prijedor

31.10.2020 19:15

Ma nema od dobrih dnosa ništa Još če samo da se pogoršaju kad jedan presjednik jedne države ide da priča samo sa jednim narodomNišta od toga nastavlja se srbovanje..samo ne znam zašto i kome to treba.

ODGOVORITE