Марадона: Вјерујем у Путина и руску вакцину

- Вјерујем у Путина, убјеђен сам да ће он ускоро имати вакцину, јер се овај вирус корона више не може поднијети - рекао је Марадона.

Свијет 31.10.2020 | 15:23
Марадона: Вјерујем у Путина и руску вакцину

Легендарни фудбалер, Аргентинац Дијего Марадона изјавио је да се узда у руског предсједника Владимира Путина и да је убијеђен да ће се ускоро појавити вакцина против вируса корона, преноси портал "Кларин".

- Вјерујем у Путина, убјеђен сам да ће он ускоро имати вакцину, јер се овај вирус корона више не може поднијети - рекао је Марадона.

Бивши фудбалер је био у самоизолацији због контакта са зараженом особом. 

- Ово је најгоре што нам се могло догодити, никада нисам видио ништа слично. И Латинска Америка је много више погођена. Кад би се бар ово ускоро завршило, многим људима је тешко, многи су остали без посла и не знају како да се прехране - рекао је Марадона, истакавши да би желио да види Аргентинце срећне.

Према мишљењу Марадоне, цијели свијет ће против вируса корона користити управо руске лијекове.

Раније је генерални директор Руског фонда за директне инвестиције Кирил Дмитријев саопштио да се воде преговори о испоруци руске вакцине "Спутњик В" у Аргентину, а да је већ склопљен споразум о испорукама у Бразил и Мексико.

(Спутњик)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Каисеркроне

31.10.2020 14:58

Ево га, и он потврдио да вирус постоји, милиони у јузној Америци исто. Само неки код нас сумњају у то. Русија сама то немозе произвести и испоруцити, Путин сам је рекао да су му потребни капацитети "партнера" са Запада да у њиховим фабрикама производе вакцину. Ако је исправна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

31.10.2020 17:30

Марадона као наси социјалисти, на капи носи црвену звијезду а све паре зарадио у капитализму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

31.10.2020 18:00

Па, ниси посве у праву. Марадона је стекао богатство јер је био сјајан фудбалер, док су наси социјалисти добри у лоповлуку. Упореди Новака Дјоковица и Игора Додика. Који је за затвор?

Name

Крст носи око врата

01.11.2020 01:03

...а дрогу у крви... Пq какав је то хришћанин? Нq папиру! Као и већиносталих који по инерцији говоре дq су хришћани.

Name

Напушен

01.11.2020 09:08

Не ЗАМЈЕРИТЕ ,, ?Па незна ста прича

ОДГОВОРИТЕ
Name

Курдија

01.11.2020 09:22

Па ти иди у Русију и пелцуј се.

ОДГОВОРИТЕ