Maradona: Vjerujem u Putina i rusku vakcinu

- Vjerujem u Putina, ubjeđen sam da će on uskoro imati vakcinu, jer se ovaj virus korona više ne može podnijeti - rekao je Maradona.

Svijet 31.10.2020 | 15:23
Maradona: Vjerujem u Putina i rusku vakcinu

Legendarni fudbaler, Argentinac Dijego Maradona izjavio je da se uzda u ruskog predsjednika Vladimira Putina i da je ubijeđen da će se uskoro pojaviti vakcina protiv virusa korona, prenosi portal "Klarin".

- Vjerujem u Putina, ubjeđen sam da će on uskoro imati vakcinu, jer se ovaj virus korona više ne može podnijeti - rekao je Maradona.

Bivši fudbaler je bio u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom. 

- Ovo je najgore što nam se moglo dogoditi, nikada nisam vidio ništa slično. I Latinska Amerika je mnogo više pogođena. Kad bi se bar ovo uskoro završilo, mnogim ljudima je teško, mnogi su ostali bez posla i ne znaju kako da se prehrane - rekao je Maradona, istakavši da bi želio da vidi Argentince srećne.

Prema mišljenju Maradone, cijeli svijet će protiv virusa korona koristiti upravo ruske lijekove.

Ranije je generalni direktor Ruskog fonda za direktne investicije Kiril Dmitrijev saopštio da se vode pregovori o isporuci ruske vakcine "Sputnjik V" u Argentinu, a da je već sklopljen sporazum o isporukama u Brazil i Meksiko.

(Sputnjik)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Kaiserkrone

31.10.2020 15:58

Evo ga, i on potvrdio da virus postoji, milioni u juznoj Americi isto. Samo neki kod nas sumnjaju u to. Rusija sama to nemoze proizvesti i isporuciti, Putin sam je rekao da su mu potrebni kapaciteti "partnera" sa Zapada da u njihovim fabrikama proizvode vakcinu. Ako je ispravna.

ODGOVORITE
Name

Ha Ha

31.10.2020 18:30

Maradona kao nasi socijalisti, na kapi nosi crvenu zvijezdu a sve pare zaradio u kapitalizmu.

ODGOVORITE
Name

re

31.10.2020 19:00

Pa, nisi posve u pravu. Maradona je stekao bogatstvo jer je bio sjajan fudbaler, dok su nasi socijalisti dobri u lopovluku. Uporedi Novaka Djokovica i Igora Dodika. Koji je za zatvor?

Name

Krst nosi oko vrata

01.11.2020 02:03

...a drogu u krvi... Pq kakav je to hrišćanin? Nq papiru! Kao i većinostalih koji po inerciji govore dq su hrišćani.

Name

Napušen

01.11.2020 10:08

Ne ZAMJERITE ,, 🙄Pa nezna sta priča

ODGOVORITE
Name

Kurdija

01.11.2020 10:22

Pa ti idi u Rusiju i pelcuj se.

ODGOVORITE