За Зану нема кризе: Летују у Сирогојну и не живе од свирке!

Јелена Живановић, познатија као Јелена Зана, признала је да њој самоизолација није била проблем, јер је, како је сама рекла, асоцијална.

Забава 31.10.2020 | 15:37
За Зану нема кризе: Летују у Сирогојну и не живе од свирке!

Да ли сте размишљали да се бавите нечим другим током пандемије?

 

"Нема потребе за тим. Хвала Богу, дивна ствар је што је Зана за својих 40 година каријере изградила име које и дан-данас живи без обзира на то да ли ми имали наступе или не. Ми не живимо од свирки, ми живимо од наших ауторских тантијема. Нисмо алави, не треба нам на Мадагаскару не знам ни ја шта, хоћемо само нормалан живот. Није ми се много тога променило током првог таласа. Само сам почела да тренирам у кући уместо ван куће, Жика ми је мало више био код куће, исто сам наставила да кувам, кречила сам, фарбала сам. Моји дани се нису претерано променили. Једино ми је висило изнад главе то што нисам заборавила кључеве, него маску, па морам да се вратим у кућу по њу."

 

Да ли сте летовали негде?

 

"Ми смо цело лето, два и по месеца, са неким паузицама од по недељу дана, провели у Сирогојну. Ми тамо идемо више од 20 година, то нам је оаза. Нас двоје смо препешачили неколико стотина километара за ово лето, заједно с кучетом, и било нам је фантастично. И сад је требало да будемо тамо, али с обзиром да је због концерта требало да имамо пробе, онда смо решили да останемо у Београду и на крају смо отказали. Мислим да ћемо тамо отићи што пре поново и топло препоручујем људима да генерално упознају Србију. Много смо је запустили и тиме што је не знамо и што не знамо шта имамо, а људи из иностранства се одушевљавају тим стварима. Баш ме брига за море, мени Жика лети и не сме да изађе на сунце јер има осетљиву кожу, па се чува. Ми се шетамо по шумама и горама и много нам је лепо. Србија је мајка!"

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић 

Коментари / 0

Оставите коментар