Александра открила каква је приватно и зашто често заплаче!

Певачица Александра Пријовић открила је детаље своје приватности.

Забава 30.10.2020 | 16:08
Александра открила каква је приватно и зашто често заплаче!

Прија је прво испричала како изгледа њено спремање за одређење догађаје.

 

"Спремање код жена увек траје, волела бих да сам мушкарац и да се спремим за десет минута, али морам женско сам да бих изгледало лепо", каже Александра која истиче да уз то што је један дан дама, други дан секси бомба следећи дан нешто сасвим супротно.

"Трећи дан сам мајка у тренерци. Нисам сваки дан сређена. Када сам код куће потпуно сам нормална обучена, завежем пунђицу и то је то, само када су снимања онда се средим."

Александра истиче да често плаче када гледа једну музичку емисију.

 

"... Волим ту емоцију и увек ме гану те приче које су, да кажем, некако, не тужне али... постоје људи који су преталентовани и нису направили неки успех и ово је за њих велика ствар. Када их слушам шта причају и певају пробуде емоцију у мени и одмах почнем да плачем", искрена је она.

 

Александра се присетила и свог такмичења у "Звездама Гранда".

 

"Знам да је то много тешко. Била сам млада када сам се такмичила, имала сам 15 година па не може да се пореди, свакако да је веома тешко отпевати и када су камере само упаљене па и да нема жирија, поготово и када треба да се прича под тремом јесте тешко", искрена је она..

Откако се прочуло да је пало помирење између Александре Пријовић и Анастасије Ражнатовић, нема ко се не интересује за пријатељство ове две певачице. Александра је сад истакла да се са Цецином ћерком никада није ни посвађала, као и да прича која је до ње стигла од неког другог и направила дар-мар није била тачна.

 

"Нисмо се нас две посвађале, нити смо имале икакав проблем...", истакла је она, па на питање да ли би јој певала на свадби изјавила:

 

"Да, што да не!"

Александра је открила и како се штити од короне.

 

"Искрена да будем, не штитим се (смех) Схватила сам да мене то неће! Шалим се... Била сам у много ситуација са људима који су били заражени, а да то нису знали, и нисам се разболела. Ако је суђено, ето... Изгледа да ми је имуни систем одличан", констатовала је певачица.

Лепа Брена недавно је прославила шездесети рођендан, а Александра истиче да им је било дивно.

 

"Било је прелепо, она је рекла да јој је то био најлепши рођендан до сада, било је весело, она је све време играла, нека остане тајна шта сам јој пожелела. Нисам певала на слављу јер није било музике, већ је свирао ди-џеј, била је другачија атмосфера, али има пуно песама које она воли да јој певам", рекла је Александра и додала како се слаже са Викторовом девојком, Сандром Миљаковић:

 

"Сандра је супер девојка, ми се слажемо, чујемо се, а она често долази да се игра са малим."

Извор:Курир.рс Фото:

Коментари / 0

Оставите коментар