Aleksandra otkrila kakva je privatno i zašto često zaplače!

Pevačica Aleksandra Prijović otkrila je detalje svoje privatnosti.

Zabava 30.10.2020 | 16:08
Aleksandra otkrila kakva je privatno i zašto često zaplače!

Prija je prvo ispričala kako izgleda njeno spremanje za određenje događaje.

 

"Spremanje kod žena uvek traje, volela bih da sam muškarac i da se spremim za deset minuta, ali moram žensko sam da bih izgledalo lepo", kaže Aleksandra koja ističe da uz to što je jedan dan dama, drugi dan seksi bomba sledeći dan nešto sasvim suprotno.

"Treći dan sam majka u trenerci. Nisam svaki dan sređena. Kada sam kod kuće potpuno sam normalna obučena, zavežem punđicu i to je to, samo kada su snimanja onda se sredim."

Aleksandra ističe da često plače kada gleda jednu muzičku emisiju.

 

"... Volim tu emociju i uvek me ganu te priče koje su, da kažem, nekako, ne tužne ali... postoje ljudi koji su pretalentovani i nisu napravili neki uspeh i ovo je za njih velika stvar. Kada ih slušam šta pričaju i pevaju probude emociju u meni i odmah počnem da plačem", iskrena je ona.

 

Aleksandra se prisetila i svog takmičenja u "Zvezdama Granda".

 

"Znam da je to mnogo teško. Bila sam mlada kada sam se takmičila, imala sam 15 godina pa ne može da se poredi, svakako da je veoma teško otpevati i kada su kamere samo upaljene pa i da nema žirija, pogotovo i kada treba da se priča pod tremom jeste teško", iskrena je ona..

Otkako se pročulo da je palo pomirenje između Aleksandre Prijović i Anastasije Ražnatović, nema ko se ne interesuje za prijateljstvo ove dve pevačice. Aleksandra je sad istakla da se sa Cecinom ćerkom nikada nije ni posvađala, kao i da priča koja je do nje stigla od nekog drugog i napravila dar-mar nije bila tačna.

 

"Nismo se nas dve posvađale, niti smo imale ikakav problem...", istakla je ona, pa na pitanje da li bi joj pevala na svadbi izjavila:

 

"Da, što da ne!"

Aleksandra je otkrila i kako se štiti od korone.

 

"Iskrena da budem, ne štitim se (smeh) Shvatila sam da mene to neće! Šalim se... Bila sam u mnogo situacija sa ljudima koji su bili zaraženi, a da to nisu znali, i nisam se razbolela. Ako je suđeno, eto... Izgleda da mi je imuni sistem odličan", konstatovala je pevačica.

Lepa Brena nedavno je proslavila šezdeseti rođendan, a Aleksandra ističe da im je bilo divno.

 

"Bilo je prelepo, ona je rekla da joj je to bio najlepši rođendan do sada, bilo je veselo, ona je sve vreme igrala, neka ostane tajna šta sam joj poželela. Nisam pevala na slavlju jer nije bilo muzike, već je svirao di-džej, bila je drugačija atmosfera, ali ima puno pesama koje ona voli da joj pevam", rekla je Aleksandra i dodala kako se slaže sa Viktorovom devojkom, Sandrom Miljaković:

 

"Sandra je super devojka, mi se slažemo, čujemo se, a ona često dolazi da se igra sa malim."

Izvor:Kurir.rs Foto:

Komentari / 0

Ostavite komentar