Абрамовић најавио нове инвестиције у Берковићима

"Најмање једну десетину буџета издвојићемо за пољопривреду, градићемо системе за наводњавање и тако ћемо нашим пољопривредницима олакшати живот и рад" изјавио је Ненад Абрамовић на данашњем представљању кандидата и одборничке листе СДС за Берковиће.

Република Српска 30.10.2020 | 15:31
Абрамовић најавио нове инвестиције у Берковићима

"У протекле четири године смо реализовали бројне инфраструктурне пројекте, а само у овој години уложили смо 600 хиљада КМ у изградњу локалних путева, што је за мале Берковиће значајна инвестиција", рекао је данас Ненад Абрамовић, кандидат СДС за начелника општине Берковићи.

Он је навео да ће у наредне четири године акценат у раду начелника и општинске администрације бити довођење страних инвеститора, а као реалну развојну шансу навео изградњи соларне електране и покретање производње на експлоатацији и преради грађевинског камена.

"Ми већ имамо присутне инвеститоре који ће проширити постојеће капацитете и отворити нова налазишта" рекао је Абрамовић.

Истакао је да ће посебна пажњу бити посвећена пољопривредницима, јер се велики број становника овог херцеговачког мјеста бави овом дјелатношћу. 

"Најмање једну десетину буџета издвојићемо за ове намјене, градићемо системе за наводњавање и тако ћемо нашим пољопривредницима олакшати живот и рад" изјавио је Абрамовић на данашњем представљању кандидата и одборничке листе СДС за Берковиће.

Он је нагласио да у овој кампањи неће залијепити ни један предизборни плакат, јер цијени да је СДС у Берковићима повјерење које су му указали грађани у протеклих осам година употријебио на њихову добробит и да они то препознају. 

За одборничку листу је казао да је она пажљиво бирана, да представља спој младости и искуства, и да на њој нема папака и прелетача, као што је то био случај на претходним изборима.

"Памтим Берковиће прије доласка на власт СДС-а и могу вам рећи да је ова општина у посљедњих осам година видно напредовала" рекао је предсједник СДС Мирко Шаровић данас у Берковићима.

Он је истакао да сви могу видјети да се гради једно комплетно ново насеље, да Берковићи видљиво расту и развијају се. 

"Инвеститори су овдје препознали добру прилику и амбијент за развијање послова и за четири године ово ће бити пожељно мјесто за живот. Чини ми се да цијелој Херцеговини Берковићи најбрже напредују, расту и развијају се" рекао је Шаровић.

(БН)
                                                        

                                                                                 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боско

30.10.2020 15:46

Коме цете градити било ста кад вец никога нема? Сце бабе и дједови поред пута, нидје млада цо'ека!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

30.10.2020 17:54

Не гради се само за садашњост, већ и због будућности. Ако Берковићи постану општина која има све што и друге (веће) општине имају, несумњиво је да ће то привући неке људе да се ту доселе.

Name

Није добро

30.10.2020 18:28

Ако се школа гаси ту нема помоћи. Нити једна се није повратила и обновила. То је правило.