Зорица Брунцлик хоће помирење, а Брена неће ни да чује за њу!

Зорица Брунцлик у последње време све више жали што није блиска као некад са Лепом Бреном, па је преко заједничких пријатеља покушала поново да јој се приближи, али узалуд! Брена неће ни да чује за то.

Забава 29.10.2020 | 20:17
Зорица Брунцлик хоће помирење, а Брена неће ни да чује за њу!

– Зорица се присетила времена када су она и Кемиш били блиски са Бреном и Бобом. Посећивали су се, дружили, ишли једни другима на славе и весеља и баш им је било лепо – објашњава извор и додаје:

– Изгледа да ју је пукла нека носталгија, па је преко посредника ставила Брени до знања да би желела да све буде као некад, међутим, Брена неће ни да чује. Она има неки чврст став око пријатељства која се прекину. Просто, сматра да је тако требало да буде и не враћа се на старо. Нити има нешто против Зорице, нити је помиње, али да се опет интимизира с њом, не пада јој на памет. По систему, ако једном није успело, неће ни други пут – завршава извор.

Подсећања ради, ево шта је Зорица својевремено изјавила апропо свађе са Бреном:

– У каквим смо односима Брена и ја? Не односимо се уопште. Оног тренутка када сам отишла, тог момента је престала комуникација јер нема ту љубави без бола дефинитивно! Питајте њу зашто не говори са мном. Сретале смо се на разним догађајима и вешто ме је избегавала. Нисам ја њен ниво, иако сам јој ја послала корпу цвећа за њен концерт. Не могу ја да се помирим са неким са ким се нисам свађала, а и не интересује ме да јој приђем и да је питам: ‘Хеј, што не причамо ми? Уморила сам се од тога’ – изјавила је Зорица.

Извор:Ало/Сцандал.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган Лаловић

29.10.2020 19:28

Старе бабе се "поасиле"

ОДГОВОРИТЕ