Zorica Brunclik hoće pomirenje, a Brena neće ni da čuje za nju!

Zorica Brunclik u poslednje vreme sve više žali što nije bliska kao nekad sa Lepom Brenom, pa je preko zajedničkih prijatelja pokušala ponovo da joj se približi, ali uzalud! Brena neće ni da čuje za to.

Zabava 29.10.2020 | 20:17
Zorica Brunclik hoće pomirenje, a Brena neće ni da čuje za nju!

– Zorica se prisetila vremena kada su ona i Kemiš bili bliski sa Brenom i Bobom. Posećivali su se, družili, išli jedni drugima na slave i veselja i baš im je bilo lepo – objašnjava izvor i dodaje:

– Izgleda da ju je pukla neka nostalgija, pa je preko posrednika stavila Breni do znanja da bi želela da sve bude kao nekad, međutim, Brena neće ni da čuje. Ona ima neki čvrst stav oko prijateljstva koja se prekinu. Prosto, smatra da je tako trebalo da bude i ne vraća se na staro. Niti ima nešto protiv Zorice, niti je pominje, ali da se opet intimizira s njom, ne pada joj na pamet. Po sistemu, ako jednom nije uspelo, neće ni drugi put – završava izvor.

Podsećanja radi, evo šta je Zorica svojevremeno izjavila apropo svađe sa Brenom:

– U kakvim smo odnosima Brena i ja? Ne odnosimo se uopšte. Onog trenutka kada sam otišla, tog momenta je prestala komunikacija jer nema tu ljubavi bez bola definitivno! Pitajte nju zašto ne govori sa mnom. Sretale smo se na raznim događajima i vešto me je izbegavala. Nisam ja njen nivo, iako sam joj ja poslala korpu cveća za njen koncert. Ne mogu ja da se pomirim sa nekim sa kim se nisam svađala, a i ne interesuje me da joj priđem i da je pitam: ‘Hej, što ne pričamo mi? Umorila sam se od toga’ – izjavila je Zorica.

Izvor:Alo/Scandal.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan Lalović

29.10.2020 20:28

Stare babe se "poasile"

ODGOVORITE