Тужио рођену мајку јер га је избацила из куће због видео игрица!

30-годишњи Мексиканац како наводе мексички медији суду је тужио своју рођену мајку. Мајка дотичног мексикнаца га је избацила из куће само због тога што није желео да се запосли или бар помогне у пословима у кући.

Занимљивости 29.10.2020 | 15:28
Тужио рођену мајку јер га је избацила из куће због видео игрица!

Пре пар недеља мексички медији известили су о случају 30-годишњег Цхристиана Уриела, који је пред мексичким тужилаштвом -судом тужио своју мајку и тетку, за напад и узнемиравање.

Кристијан је тврдио да су га две жене претукле у куц́и и полиле га водом. Оно што није успео да каже властима је да је месецима живео у куц́и своје мајке, бесплатно, без доприноса породичном буџету или чак помагања у пословима.

Кристијанова мајка је објаснила на суду да је дошао да живи с њом на почетку пандемије Цовид-19, непосредно након што је изгубио посао.

Била је срец́на што му је могла помоц́и, али након што је четири месеца  провео у мајчиној кући седећи на каучу играјући  само видео игрице, њен мајчински инстинкт почео је да се губи.

Да ствар буде гора, 30-годишњак није ничим помогао кућном буџету и очекивао је да му се све сервира на ноге.

Како се Мексико почео опорављати након закључавања и када су предузец́а почела да се отварају, мајка га  је замолила сина да тражи посао, како би могао да допринесе породичном буџету, али он ју је потпуно игнорисао и наставио по старом да игра игрице и да се излежава на каучу

На крају је мајка суду признала да је у очају позвала своју сестру и заједно с њом су избацили Кристијана из куц́е, поливајуц́и га водом и ударајуц́и га метлама.

Мексички лист Ел Цомерцио известио је да се Цхристиан Уриел жалио да је увређен што га је мајка избацила и успут како је то учинила и зато је поднео жалбу суду против ње. Суд још није донео коначну пресуду у вези овог случаја.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар