Tužio rođenu majku jer ga je izbacila iz kuće zbog video igrica!

30-godišnji Meksikanac kako navode meksički mediji sudu je tužio svoju rođenu majku. Majka dotičnog meksiknaca ga je izbacila iz kuće samo zbog toga što nije želeo da se zaposli ili bar pomogne u poslovima u kući.

Zanimljivosti 29.10.2020 | 15:28
Tužio rođenu majku jer ga je izbacila iz kuće zbog video igrica!

Pre par nedelja meksički mediji izvestili su o slučaju 30-godišnjeg Christiana Uriela, koji je pred meksičkim tužilaštvom -sudom tužio svoju majku i tetku, za napad i uznemiravanje.

Kristijan je tvrdio da su ga dve žene pretukle u kući i polile ga vodom. Ono što nije uspeo da kaže vlastima je da je mesecima živeo u kući svoje majke, besplatno, bez doprinosa porodičnom budžetu ili čak pomaganja u poslovima.

Kristijanova majka je objasnila na sudu da je došao da živi s njom na početku pandemije Covid-19, neposredno nakon što je izgubio posao.

Bila je srećna što mu je mogla pomoći, ali nakon što je četiri meseca  proveo u majčinoj kući sedeći na kauču igrajući  samo video igrice, njen majčinski instinkt počeo je da se gubi.

Da stvar bude gora, 30-godišnjak nije ničim pomogao kućnom budžetu i očekivao je da mu se sve servira na noge.

Kako se Meksiko počeo oporavljati nakon zaključavanja i kada su preduzeća počela da se otvaraju, majka ga  je zamolila sina da traži posao, kako bi mogao da doprinese porodičnom budžetu, ali on ju je potpuno ignorisao i nastavio po starom da igra igrice i da se izležava na kauču

Na kraju je majka sudu priznala da je u očaju pozvala svoju sestru i zajedno s njom su izbacili Kristijana iz kuće, polivajući ga vodom i udarajući ga metlama.

Meksički list El Comercio izvestio je da se Christian Uriel žalio da je uvređen što ga je majka izbacila i usput kako je to učinila i zato je podneo žalbu sudu protiv nje. Sud još nije doneo konačnu presudu u vezi ovog slučaja.

Izvor: Zanimljivostidana.com

Komentari / 0

Ostavite komentar