Пред затварањем школа, ђаци се заразили на прослави

У Средњој школи "Карађорђе" у Рачи три одјељења ће бити у изолацији због короне, и ђаци ће пратити онлајн наставу.

Србија 29.10.2020 | 13:24
Пред затварањем школа, ђаци се заразили на прослави

Овој школи пријети и потпуно затварање и прелазак на онлајн наставу, што би био први такав случај у Србији од почтка трећег таласа епидемије корона вируса

Како је за Блиц изјавио предсједник општине Ненад Савковић, “данас је након састанка Министарству послат такав приједлог”, а уколико се пристизање нових обољелих ученика настави, биће затворена цијела школа, која има укупно 11 одјељења.

– Ријеч је о ђацима који су се заразили вјероватно на прославама пунољетства или славама. То су дјеца којој је тешко забранити таква окупљања. Постоји мигућност да цијела школа буде затворена и да сви прате наставу преко интернета – каже Ненад Савковић.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

тито

29.10.2020 13:21

Коју "онлајн наставу" помињете??? Немојте бркати појмове и збуњивати народ. Наше министарство је било потпуно неажурно, те због таквог става није ни припремило онлајн наставу. Сада... кад је "загустило" они користе вибер као главно средство и то називају ОНЛАЈН наставом. То су квалитети наших кадрова, министара, замјеника и свих осталих који су постављени на одговорне функције. Ја бих пропао и земљу да сам на њиховом мјесту. Али, добро.... диплому су увијек могли купити, међутим... знање је нешто сасвим друго.

ОДГОВОРИТЕ