Андреана Чекић заратила са пола естраде!

Певачица Андреана Чекић позната је по добром гласу, али и великим скандалима. Мало па мало призна како са неким није у добрим односима. Последња у низу непријатних ситуација догодила се са певачем Радишом Трајковићем Ђанијем и његовом супругом Слађаном.

Забава 28.10.2020 | 20:32
Андреана Чекић заратила са пола естраде!

- Престали смо да се виђамо претерано. Волели смо се, али не знам шта се ту десило, то бисте морали да питате Слађу и њега, тачније његову жену. Захладили су односи између нас – казала је Андреана.

Андреана је између осталог и у свађи са Дарковом бившом супругом, Аном Севић, која је како она тврди побацала све фотографије из њеног стана.

- Неки од тих пријатеља су имали кључ од мог стана. Имала сам апсолутно поверење, мислим да ни у кога нисам имала поверење као у те људе. То не само да боли, него те толико шокира да почнеш да преиспитујеш себе десет година уназад. Улазили у стан док сам била у Америци и ја сам то дозволила да провере да ли је све ОК, јер сам дуго била одсутна… Али сам доживела да су бацили слике моје и Маркове, мени то не би на памет пало! Нисам Ану питала што је бацила моје слике. Ништа… Била сам у емотивном растројству и јако уморна. Имала сам само дан да се спремим. Додуше, са Аном нисам никад имала те неке најприватније теме. Чак и када су она и Дарко почели да се разилазе, ја сам то сазнала међу последњима – , а онда додала да се и са Слађом Алегро посвађала.

- Са Аном Севић се нисам срела након инцидента, са Слађом јесам у Хрватској у једном одмаралишту. Она се понашала као да се ништа није десило. Пола сата је провела причајући с Марком о свему, као род рођени. Са мном је проговорила можда 15 речи, с њим 515! Мени је то било фасцинантно у смислу и она је из групе која подржава причу да не будем с Марком и онда дође и шта?! Као да Марко то не зна?! Слађана и ја се нисмо дружиле дуго, али пре тога смо једно годину дана почеле интензивније да се виђамо. Долазили смо једни код других. Није се она никад ни мешала много у моје одлуке, као што ни она то не дозвољава. Међутим, тада је очигледно пала под неки њихов утицај – казала је Андреана која сматра да су јој Слађа Алегро и Ана Севић непријатељи због тога што су јој бранили везу са садашњим партнером Марком Милошевићем.

Међутим, ту није крај певачицин свађама, она је заратила и са Аном Кораћ. Драма се догодила када ју је Чекићева прозвала да „не зна да пева“.

- Поштоване елитне проститутке, немојте снимати песме. Учините свету добро. Замислите да свако ко изађе из ријалитија постане хирург? Не иде - казала је Андреана, док је у коментарима образложила да конкретно мисли на Ану Кораћ.

Андреана се у међувремену посвађала и са својим композитором Сашом Лазићем, али и певачем Емиром Ђуловићем са којим има дует "Ципеле".

Одлучила сам да опширно одговорим на ово питање, јер сам то дужна својој публици. Са друге стране ми је наметнуто да о овоме јавно говорим, зато што друга страна (С. Лазић и Емир) даје изјаве и просто ме тера да то учиним. Почећу од почетка, па сами донесите закључак о томе шта је исправно и какве се игрице играју зарад популарности и усепха. Отпевала сам у студију код Саше Лазића сигурно више од 50 демо снимака за своје колеге. Од тога нисам желела ни динар, и ако знам да многи певачи то наплаћују. То су биле песме намењене Секи, Тањи, Розги и многим другима. А пошто нисам наплаћивала своје доласке, Лазић ми је тада обећао гратис песму када ми се нека буде допала –

- Добијам позив од Саше Лазића да поново дођем у студио, био је јако упоран, јер је имао добру песму као и понуду за мене. Објаснио ми је да има певача (Емира Ђуловића) којег је узео под уговор, у којег верује и улаже. Замолио ме да са њим снимим дует, али да је услов да Емира водим у сваку емисију, да се максимално томе посветим и да заједничким снагама погурамо његову каријеру да би се за дечка чуло свуда, а да заузврат нисам у обавези да платим половину песме, као ни спот. Сви смо сведоци колики је успех достигла песма “Ципеле”, као и да је Емир ишао у сваку емисију са мном. (За оне који не знају: долазак у одређене емисије се плаћа када си нов, што он није морао, јер сам на томе инсистирала.) Веровала сам у ту песму, тако сам се и понашала, чак и када сам ушла у свађу са бившим мужем Иваном, јер је сматрао да не треба да снимам песму са неким ко није довољно познат. Стала сам на страну песме. Тај период памтим по томе да сам била најнесрећнија за време кад сам требала бити најсрећнија – изјавила је певачица.
 
 Ту турнеју, коју смо радо прихватили, јер се интересовање за наш долазак дигло због "Ципела". Саша Лазић је инсистирао на томе да снимимо још један дует пред америчку турнеју, јер је имао идеју да тако почастимо публику, али ми се та песма није довољно допала и одбила сам да је снимим. Ради се о песми “Свадба”, коју је на крају снимила Рада Манојловић. Од тог тренутка Саша Лазић почиње да ме не подноси. Интересантно је да је Лазић ту исту Раду често пљувао, нема шта није причао о њој и Харису, почевши од тога да су долазили у студио да га моле за песму, да су оптерећени коментарима испод песама, Инстаграмом, прегледима и лајковима. Мислим да је време да Рада за то сазна, јер није лоше знати са ким имаш посла и шта ти се ради иза леђа. Сматрам да Рада то не заслужује, јер своју каријеру гради на поштен начин и никога не пљује – изјавила је за "Скандал" Чекићева и објаснила да је спорна песма постављена на "Грандов" Јутјуб канал и да је самим тим та продукција имала зараду од прегледа.
 

- Почетком марта добијам позив од Саше Лазића. Тражио је да му дам све паре од Јутјуб прегледа или ће покушати да обори песму “Ципеле”. Томе могу да сведоче Горан Шљивић и Саша Поповић. Објаснила сам Лазићу да се обрати Горану Шљивићу и Саши Поповићу ако сматра да му нешто од тога припада, јер ни сама немам увид у зараду за песму “Ципеле” и да сам добила одређени новац за све своје песме које сам објавила. Хтео је из револта и на кварно да узме новац од мене, заборавивши да сам све испоштовала што је од мене тражио - пожалила се она и објаснила како је настала кулминација свега.

- Састају се мој бивши сарадник и мој бивши муж и кују план како да направе посао, да уздигну себе, а да направе лошу слику о мени, (јер моје име очигледно продаје и обећава). Срам ме било што им нисам дала све паре од Јутјуба. Долазе на идеју да зову новинаре да напишу да смо Марко и ја опет у свађи, те да ја желим да се вратим бившем мужу, да тиме истовремено и циљано започну промовисање новог дуета. Дакле, мој бивши муж, материјалиста, који је пљувао Лазића и Емира гура нову девојку да сними дует са Емиром. Лазић, који је пљувао мог бившег мужа, јер је знао да је исти био против “Ципела” шурује од једном са истим. Заборавио је да ми је слао преписку мог бившег мужа и своје сараднице и пријатељице. То чувам, Лазићу. Емир, који даје интервијуе, глуми невинашце и окупља моје бивше пријатеље око себе, не зна наводно разлог што нисмо у контакту? Емире, Емире… Проговорила сам и мислим да сам довољно рекла, а ако нисам, могу још детаљније. Мислим да то не желиш, јер би вам то пољуљало егзистенцију и да је ред да ми се захвалите за све до сада, да престанеш да говориш оно што ти Лазић наређује, као и да ми се извините за то што ме пљујете због тога што нисам дала да ме још и пљачкате – закључила је певачица.
 
Извор: ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ре

28.10.2020 20:25

гледали смо је на кастнгу код вудмана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МРКИ МРКИЋ

29.10.2020 04:12

ПРЕЈАКА ЈЕ! КОМЕ ЈЕ ОНА УОПШТЕ БИТНА ЛИЧНОСТ.

ОДГОВОРИТЕ