Andreana Čekić zaratila sa pola estrade!

Pevačica Andreana Čekić poznata je po dobrom glasu, ali i velikim skandalima. Malo pa malo prizna kako sa nekim nije u dobrim odnosima. Poslednja u nizu neprijatnih situacija dogodila se sa pevačem Radišom Trajkovićem Đanijem i njegovom suprugom Slađanom.

Zabava 28.10.2020 | 20:32
Andreana Čekić zaratila sa pola estrade!

- Prestali smo da se viđamo preterano. Voleli smo se, ali ne znam šta se tu desilo, to biste morali da pitate Slađu i njega, tačnije njegovu ženu. Zahladili su odnosi između nas – kazala je Andreana.

Andreana je između ostalog i u svađi sa Darkovom bivšom suprugom, Anom Sević, koja je kako ona tvrdi pobacala sve fotografije iz njenog stana.

- Neki od tih prijatelja su imali ključ od mog stana. Imala sam apsolutno poverenje, mislim da ni u koga nisam imala poverenje kao u te ljude. To ne samo da boli, nego te toliko šokira da počneš da preispituješ sebe deset godina unazad. Ulazili u stan dok sam bila u Americi i ja sam to dozvolila da provere da li je sve OK, jer sam dugo bila odsutna… Ali sam doživela da su bacili slike moje i Markove, meni to ne bi na pamet palo! Nisam Anu pitala što je bacila moje slike. Ništa… Bila sam u emotivnom rastrojstvu i jako umorna. Imala sam samo dan da se spremim. Doduše, sa Anom nisam nikad imala te neke najprivatnije teme. Čak i kada su ona i Darko počeli da se razilaze, ja sam to saznala među poslednjima – , a onda dodala da se i sa Slađom Alegro posvađala.

- Sa Anom Sević se nisam srela nakon incidenta, sa Slađom jesam u Hrvatskoj u jednom odmaralištu. Ona se ponašala kao da se ništa nije desilo. Pola sata je provela pričajući s Markom o svemu, kao rod rođeni. Sa mnom je progovorila možda 15 reči, s njim 515! Meni je to bilo fascinantno u smislu i ona je iz grupe koja podržava priču da ne budem s Markom i onda dođe i šta?! Kao da Marko to ne zna?! Slađana i ja se nismo družile dugo, ali pre toga smo jedno godinu dana počele intenzivnije da se viđamo. Dolazili smo jedni kod drugih. Nije se ona nikad ni mešala mnogo u moje odluke, kao što ni ona to ne dozvoljava. Međutim, tada je očigledno pala pod neki njihov uticaj – kazala je Andreana koja smatra da su joj Slađa Alegro i Ana Sević neprijatelji zbog toga što su joj branili vezu sa sadašnjim partnerom Markom Miloševićem.

Međutim, tu nije kraj pevačicin svađama, ona je zaratila i sa Anom Korać. Drama se dogodila kada ju je Čekićeva prozvala da „ne zna da peva“.

- Poštovane elitne prostitutke, nemojte snimati pesme. Učinite svetu dobro. Zamislite da svako ko izađe iz rijalitija postane hirurg? Ne ide - kazala je Andreana, dok je u komentarima obrazložila da konkretno misli na Anu Korać.

Andreana se u međuvremenu posvađala i sa svojim kompozitorom Sašom Lazićem, ali i pevačem Emirom Đulovićem sa kojim ima duet "Cipele".

Odlučila sam da opširno odgovorim na ovo pitanje, jer sam to dužna svojoj publici. Sa druge strane mi je nametnuto da o ovome javno govorim, zato što druga strana (S. Lazić i Emir) daje izjave i prosto me tera da to učinim. Počeću od početka, pa sami donesite zaključak o tome šta je ispravno i kakve se igrice igraju zarad popularnosti i usepha. Otpevala sam u studiju kod Saše Lazića sigurno više od 50 demo snimaka za svoje kolege. Od toga nisam želela ni dinar, i ako znam da mnogi pevači to naplaćuju. To su bile pesme namenjene Seki, Tanji, Rozgi i mnogim drugima. A pošto nisam naplaćivala svoje dolaske, Lazić mi je tada obećao gratis pesmu kada mi se neka bude dopala –

- Dobijam poziv od Saše Lazića da ponovo dođem u studio, bio je jako uporan, jer je imao dobru pesmu kao i ponudu za mene. Objasnio mi je da ima pevača (Emira Đulovića) kojeg je uzeo pod ugovor, u kojeg veruje i ulaže. Zamolio me da sa njim snimim duet, ali da je uslov da Emira vodim u svaku emisiju, da se maksimalno tome posvetim i da zajedničkim snagama poguramo njegovu karijeru da bi se za dečka čulo svuda, a da zauzvrat nisam u obavezi da platim polovinu pesme, kao ni spot. Svi smo svedoci koliki je uspeh dostigla pesma “Cipele”, kao i da je Emir išao u svaku emisiju sa mnom. (Za one koji ne znaju: dolazak u određene emisije se plaća kada si nov, što on nije morao, jer sam na tome insistirala.) Verovala sam u tu pesmu, tako sam se i ponašala, čak i kada sam ušla u svađu sa bivšim mužem Ivanom, jer je smatrao da ne treba da snimam pesmu sa nekim ko nije dovoljno poznat. Stala sam na stranu pesme. Taj period pamtim po tome da sam bila najnesrećnija za vreme kad sam trebala biti najsrećnija – izjavila je pevačica.
 
 Tu turneju, koju smo rado prihvatili, jer se interesovanje za naš dolazak diglo zbog "Cipela". Saša Lazić je insistirao na tome da snimimo još jedan duet pred američku turneju, jer je imao ideju da tako počastimo publiku, ali mi se ta pesma nije dovoljno dopala i odbila sam da je snimim. Radi se o pesmi “Svadba”, koju je na kraju snimila Rada Manojlović. Od tog trenutka Saša Lazić počinje da me ne podnosi. Interesantno je da je Lazić tu istu Radu često pljuvao, nema šta nije pričao o njoj i Harisu, počevši od toga da su dolazili u studio da ga mole za pesmu, da su opterećeni komentarima ispod pesama, Instagramom, pregledima i lajkovima. Mislim da je vreme da Rada za to sazna, jer nije loše znati sa kim imaš posla i šta ti se radi iza leđa. Smatram da Rada to ne zaslužuje, jer svoju karijeru gradi na pošten način i nikoga ne pljuje – izjavila je za "Skandal" Čekićeva i objasnila da je sporna pesma postavljena na "Grandov" Jutjub kanal i da je samim tim ta produkcija imala zaradu od pregleda.
 

- Početkom marta dobijam poziv od Saše Lazića. Tražio je da mu dam sve pare od Jutjub pregleda ili će pokušati da obori pesmu “Cipele”. Tome mogu da svedoče Goran Šljivić i Saša Popović. Objasnila sam Laziću da se obrati Goranu Šljiviću i Saši Popoviću ako smatra da mu nešto od toga pripada, jer ni sama nemam uvid u zaradu za pesmu “Cipele” i da sam dobila određeni novac za sve svoje pesme koje sam objavila. Hteo je iz revolta i na kvarno da uzme novac od mene, zaboravivši da sam sve ispoštovala što je od mene tražio - požalila se ona i objasnila kako je nastala kulminacija svega.

- Sastaju se moj bivši saradnik i moj bivši muž i kuju plan kako da naprave posao, da uzdignu sebe, a da naprave lošu sliku o meni, (jer moje ime očigledno prodaje i obećava). Sram me bilo što im nisam dala sve pare od Jutjuba. Dolaze na ideju da zovu novinare da napišu da smo Marko i ja opet u svađi, te da ja želim da se vratim bivšem mužu, da time istovremeno i ciljano započnu promovisanje novog dueta. Dakle, moj bivši muž, materijalista, koji je pljuvao Lazića i Emira gura novu devojku da snimi duet sa Emirom. Lazić, koji je pljuvao mog bivšeg muža, jer je znao da je isti bio protiv “Cipela” šuruje od jednom sa istim. Zaboravio je da mi je slao prepisku mog bivšeg muža i svoje saradnice i prijateljice. To čuvam, Laziću. Emir, koji daje intervijue, glumi nevinašce i okuplja moje bivše prijatelje oko sebe, ne zna navodno razlog što nismo u kontaktu? Emire, Emire… Progovorila sam i mislim da sam dovoljno rekla, a ako nisam, mogu još detaljnije. Mislim da to ne želiš, jer bi vam to poljuljalo egzistenciju i da je red da mi se zahvalite za sve do sada, da prestaneš da govoriš ono što ti Lazić naređuje, kao i da mi se izvinite za to što me pljujete zbog toga što nisam dala da me još i pljačkate – zaključila je pevačica.
 
Izvor: alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

re

28.10.2020 21:25

gledali smo je na kastngu kod vudmana.

ODGOVORITE
Name

MRKI MRKIĆ

29.10.2020 05:12

PREJAKA JE! KOME JE ONA UOPŠTE BITNA LIČNOST.

ODGOVORITE