Нема мјеста за панику, али морамо бити одговорни

- Проценат заражених у Бијељини је и даље висок и иначе у регији. Ја ни данас немам лијепе вијести о зараженим особама из Бијељине, бројеви су слични као и јуче, казао доктор Златко Максимовић директор ЈЗУ "Свети Врачеви" Бијељина коментаришући погоршану епидемиолошку ситуацију у овом граду.

Република Српска 28.10.2020 | 11:54
Нема мјеста за панику, али морамо бити одговорни

Говорећи о отварању нове ковид болнице у Бијељини, Максимовић каже да су се спремали, али ако се, како каже, не буду поштовале мјере капацитет болнице неће бити довољан, који броји до 50 кревета.

"Највећи број је лица у болници са тешком клиничком сликом. Оно што је охрабрујуће је да смртност која није велика у нашој болници. Вирус се шири онолико колико се не поштују епидемиолошке мјере."

Нема мјеста за панику, наглашава Максимовић, али има за озбиљност грађана и једино тако можемо побиједити ову болест.  

"Ако болница падне све је пало, ми смо посљедња линија одбране и даћемо све од себе да излијечимо све људе. Сад долазе до изражаја они који знају да раде и да руководе", нагласио је Максимовић у Јутарњем програму БН ТВ.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

xy

28.10.2020 11:19

Феноменалан човјек, сјајан менаџер. Капа доле за Др Максимовића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чуј

28.10.2020 12:26

Шта је то у њему сјајно,шта?Политички прелетач који не зна двије овце да сачува,шта још?Болница Бијељина већ други пут у два мјесеца руши све рекореде,једини му је успијех да је све више у медијима,могао би каријеру наставити на ПИНК-у

Name

Слависа

28.10.2020 12:18

Доктор Златко је примјер правог домаћина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кратко и јасно

28.10.2020 14:44

Па ево на РТРС Мицо Папак Мициц наступа без маске.о цену прицате. колега Шкрбиц исто ,а када је у Монте Карлу тамо носи маску.

ОДГОВОРИТЕ