Певачица се развела после 14 година брака са кошаркашем!

Катарина Сотировић отворено је проговорила о краху четрнаестогодишњег брака са бившим изабраником, кошаркашем Александром Рашићем.

Забава 27.10.2020 | 21:15
Певачица се развела после 14 година брака са кошаркашем!

Увек насмејана Катарина открила је да се и са својим бившим супругом Александром Рашићем шали да се пролепшала и да лепше изгледа откако више нису заједно.

 

"У јуну смо се дефинитивно разишли након 14 година заједничког живота. Одлука да се разиђемо дошла је у тренутку када смо схватили да не желимо да се деценијама "развлачимо" у неким лошим емоцијама. Боље сада него касније. Све смо пробали и све смо покушали, али смо на крају схватили да смо овако - најбољи. Сале је диван човек и диван отац, и ми се много волимо, али схватили смо да као пар не функционишемо. Ми се дружимо и виђамо, о свему се договарамо", открила је певачица у емисији "Кец на једанаест", па додала:

Многи можда не знају, али певачица на телу има чак девет тетоважа.

 

"Не виде се све па многи не би рекли да их је толико. Искрена да будем немају неко значење, већ сам их радила као млада па имам неке виле, вилењаке... волим Мадону па имам њене стихове, е једино број 18 има симболику јер сам и ћерку и сина родила 18. у месецу. Волим тетоваже, али се ломим да ли је у реду да се и надаље тетовирам, можда то више није у складу са мојим годинама", искрена је Катарина.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар