Pevačica se razvela posle 14 godina braka sa košarkašem!

Katarina Sotirović otvoreno je progovorila o krahu četrnaestogodišnjeg braka sa bivšim izabranikom, košarkašem Aleksandrom Rašićem.

Zabava 27.10.2020 | 21:15
Pevačica se razvela posle 14 godina braka sa košarkašem!

Uvek nasmejana Katarina otkrila je da se i sa svojim bivšim suprugom Aleksandrom Rašićem šali da se prolepšala i da lepše izgleda otkako više nisu zajedno.

 

"U junu smo se definitivno razišli nakon 14 godina zajedničkog života. Odluka da se raziđemo došla je u trenutku kada smo shvatili da ne želimo da se decenijama "razvlačimo" u nekim lošim emocijama. Bolje sada nego kasnije. Sve smo probali i sve smo pokušali, ali smo na kraju shvatili da smo ovako - najbolji. Sale je divan čovek i divan otac, i mi se mnogo volimo, ali shvatili smo da kao par ne funkcionišemo. Mi se družimo i viđamo, o svemu se dogovaramo", otkrila je pevačica u emisiji "Kec na jedanaest", pa dodala:

Mnogi možda ne znaju, ali pevačica na telu ima čak devet tetovaža.

 

"Ne vide se sve pa mnogi ne bi rekli da ih je toliko. Iskrena da budem nemaju neko značenje, već sam ih radila kao mlada pa imam neke vile, vilenjake... volim Madonu pa imam njene stihove, e jedino broj 18 ima simboliku jer sam i ćerku i sina rodila 18. u mesecu. Volim tetovaže, ali se lomim da li je u redu da se i nadalje tetoviram, možda to više nije u skladu sa mojim godinama", iskrena je Katarina.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar