Француска планира да продужи полицијски час?

Француске власти разматрају које би опције могли да предузму даље у појачавању рестрикција, а могућ је и продужење полицијског часа, сазнао је Ројтерс.

Свијет 26.10.2020 | 18:22
Француска планира да продужи полицијски час?

Пре две недеље, Француска је увела полицијски час од 21 до 6 ујутро, међутим, откако је уведена забрана кретања у ночним сатима број хоспитализованих је наставио да расте, наводи Ројтерс.

Извори блиски влади кажу да се разматра продужење полицијског часа, затварање током викенда у кућама, као и затварање продавница које нису од претераног значаја за становништво.

Мере би се примениле на париску регију и Марсељ и Лион, градове који су жестоко погођени корона вирусом, рекао је за Ројтерс извор који није желео да открива идентитет.

Мере које буде предложио кризни штаб биће презентоване ове недеље председнику Емануелу Макрону.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БВС

26.10.2020 17:35

МАКРОН САТАНИСТА, СЛУГА ДУБОКЕ ДРЗАВЕ. ДОБРО МУ ЈЕ ЕРДОГАН РЕКАО. ПА ПОЛИЦИЈСКИ ЦАС НИ 5% НЕМА ВЕЗЕ СА ВИРУСОМ. ТО ЈЕ САМО ЈЕДНА ОД МЕТОДА ,ПРЕТВАРАЊА НАРОДА У СТОКУ, СТО И ЈЕСТЕ ЊИХОВ ЦИЉ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

26.10.2020 17:55

Ста је ово? Полицијски цас? Опет Додик. Цитајте мало пљуваци у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муња

26.10.2020 19:05

Тајо јееее, банда црвена СНСД направила вирус у Кини, заразили планету да одгоде изборе помоцу ЦИКа који је против њих, како би остали на власти јер Мицо губи Бијељину .... Тако несто :-)