Francuska planira da produži policijski čas?

Francuske vlasti razmatraju koje bi opcije mogli da preduzmu dalje u pojačavanju restrikcija, a moguć je i produženje policijskog časa, saznao je Rojters.

Svijet 26.10.2020 | 18:22
Francuska planira da produži policijski čas?

Pre dve nedelje, Francuska je uvela policijski čas od 21 do 6 ujutro, međutim, otkako je uvedena zabrana kretanja u nočnim satima broj hospitalizovanih je nastavio da raste, navodi Rojters.

Izvori bliski vladi kažu da se razmatra produženje policijskog časa, zatvaranje tokom vikenda u kućama, kao i zatvaranje prodavnica koje nisu od preteranog značaja za stanovništvo.

Mere bi se primenile na parisku regiju i Marselj i Lion, gradove koji su žestoko pogođeni korona virusom, rekao je za Rojters izvor koji nije želeo da otkriva identitet.

Mere koje bude predložio krizni štab biće prezentovane ove nedelje predsedniku Emanuelu Makronu.

(Tanjug)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

BVS

26.10.2020 17:35

MAKRON SATANISTA, SLUGA DUBOKE DRZAVE. DOBRO MU JE ERDOGAN REKAO. PA POLICIJSKI CAS NI 5% NEMA VEZE SA VIRUSOM. TO JE SAMO JEDNA OD METODA ,PRETVARANJA NARODA U STOKU, STO I JESTE NJIHOV CILJ.

ODGOVORITE
Name

Pa

26.10.2020 17:55

Sta je ovo? Policijski cas? Opet Dodik. Citajte malo pljuvaci u RS.

ODGOVORITE
Name

Munja

26.10.2020 19:05

Tajo jeeee, banda crvena SNSD napravila virus u Kini, zarazili planetu da odgode izbore pomocu CIKa koji je protiv njih, kako bi ostali na vlasti jer Mico gubi Bijeljinu .... Tako nesto :-)