Рајак је био успјешан начелник и биће још успјешнији

"Рато Рајак је био успјешан начелник у претходном мандату, и биће још успјешнији у наредном“, рекао је данас у Рудом предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић.

Република Српска 26.10.2020 | 17:13
Рајак је био успјешан начелник и биће још успјешнији

„Овај човјек је показао да, и без било какве подршке Владе Републике Српске, добар и принципијелан начелник може да се бори за своје мјесто, за сваку кућу, за сваког човјека у Рудом. Због тога ће и 15. новембра имати подршку сваког члана и симпатизера Српске демократске странке“, рекао је Шаровић, изразивши увјерење да ће заједничком кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника однијети побједу на изборима.

Шаровић је рекао да СДС има квалитетну кандидатску листу и пожелио им свима успјех на изборима 15. новембра.

"Свих ових година заиста имам безрезервну и искрену подршку од Општинског одбора СДС Рудо, а тако и од руководства СДС-а са нивоа Републике Српске. Од срца им се захваљујем на томе“, рекао је Рато Рајак, заједнички кандидат ПДП-СДС за начелника општине Рудо.

„Ја се надам да ће грађани и гласачи Рудог препознати мој квалитетан рад у мандату који полако истиче и подржати ме да их представљам и у наредне четири године. Немам дилеме око тога и увјерен сам у изборну побједу" рекао је Рајак, саопштено је из СДС.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Нада

26.10.2020 16:26

Само напред Рато.Најбољи си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М Билећа

26.10.2020 17:35

Подршка господину Рату из Билеће. Поздрав!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рудо

26.10.2020 19:50

Рато најбољи си против кандидати твоји ти нису ни до кољена. Сигурна побједа!

Name

Само

26.10.2020 18:47

Говедарицу за одборника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рудо

26.10.2020 21:22

Рато је човек који стоји чврсто на својим ногама, човек који зна хоће, честит, поштен, стручан, велики хуманиста.... Мало је таквих начелника у РС. Пуна подршка до нове побједе.