Rajak je bio uspješan načelnik i biće još uspješniji

"Rato Rajak je bio uspješan načelnik u prethodnom mandatu, i biće još uspješniji u narednom“, rekao je danas u Rudom predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

Republika Srpska 26.10.2020 | 17:13
Rajak je bio uspješan načelnik i biće još uspješniji

„Ovaj čovjek je pokazao da, i bez bilo kakve podrške Vlade Republike Srpske, dobar i principijelan načelnik može da se bori za svoje mjesto, za svaku kuću, za svakog čovjeka u Rudom. Zbog toga će i 15. novembra imati podršku svakog člana i simpatizera Srpske demokratske stranke“, rekao je Šarović, izrazivši uvjerenje da će zajedničkom kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika odnijeti pobjedu na izborima.

Šarović je rekao da SDS ima kvalitetnu kandidatsku listu i poželio im svima uspjeh na izborima 15. novembra.

"Svih ovih godina zaista imam bezrezervnu i iskrenu podršku od Opštinskog odbora SDS Rudo, a tako i od rukovodstva SDS-a sa nivoa Republike Srpske. Od srca im se zahvaljujem na tome“, rekao je Rato Rajak, zajednički kandidat PDP-SDS za načelnika opštine Rudo.

„Ja se nadam da će građani i glasači Rudog prepoznati moj kvalitetan rad u mandatu koji polako ističe i podržati me da ih predstavljam i u naredne četiri godine. Nemam dileme oko toga i uvjeren sam u izbornu pobjedu" rekao je Rajak, saopšteno je iz SDS.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Nada

26.10.2020 16:26

Samo napred Rato.Najbolji si.

ODGOVORITE
Name

M Bileća

26.10.2020 17:35

Podrška gospodinu Ratu iz Bileće. Pozdrav!

ODGOVORITE
Name

Rudo

26.10.2020 19:50

Rato najbolji si protiv kandidati tvoji ti nisu ni do koljena. Sigurna pobjeda!

Name

Samo

26.10.2020 18:47

Govedaricu za odbornika.

ODGOVORITE
Name

Rudo

26.10.2020 21:22

Rato je čovek koji stoji čvrsto na svojim nogama, čovek koji zna hoće, čestit, pošten, stručan, veliki humanista.... Malo je takvih načelnika u RS. Puna podrška do nove pobjede.