Дарко рекао да није виђао ћерку годину дана, Ана доказала да лаже!

Певач Дарко Лазић гостујући у једној емисији открио је да ћерку Лорену, коју је добио у браку са певачицом и водитељком Аном Севић, није видео годину дана.

Забава 26.10.2020 | 13:27
Дарко рекао да није виђао ћерку годину дана, Ана доказала да лаже!

“Пре годину дана сам видео Лорену. То је моје прво дете, моја прва љубав, да кажемо тако. Сваки отац је слаб на ћерку, на женско дете. Недостаје ми највише на свету и дао бих све на свету да је видим бар на сат, на минут”, прокоментарисао је фолкер и истакао да је разлог томе његов нерашчишћен однос с њом.

“То што Ана и ја имамо неки наш однос, нешто што није испеглано, разјашњен.. Само сам рекао Ани: “Океј, све се да решити, али нећеш ти мени наудити, ни теби, већ том детету”. Свако дете има право да буде са својим оцем и са мајком, наравно”, рекао је певач.

Међутим, његова изјава очигледно је наљутила Севићеву, која га је након само неколико минута демантовала на Инстаграму, и то са писаним доказима. Наиме, Ана је објавила препислку између њих двоје, где се јасно види да је њихова ћерка код Лазића у Брестачу летос прославила 6. рођендан, те да је слагао да је није видео 12 месеци.

Подсетимо, Ана и Дарко након развода нису остали у сјајним односима, али помирили су се прошле године пред његов концерт у центру “Сава”, на који је она лично довела њихову ћерку. Међутим, убрзо су поново “заратили”, а Дарко је чак за један дневни лист рекао да су у свађи, те да га је варала у браку. Дарко је добио сина Алексеја у ванбрачној заједници са Марином Гагић, а Ана је трудна са њеним дугогодишњим дечком Данијелом.

Још се увек се не зна шта је певача навело на овакве лажи, јер осим слика, постоји и видео снимак, односно интервју који је Дарко Лазић дао за Ало.рс у коме је открио да је ћеркица Лорена код њега! 

Како извор Ало.рспортала открива, Дарко Лазић звао је Ану Севић како би јој се извињавао због онога што јој је рекао у емисији, али да она не жели да чује више за њега, као ни за његове изговоре. Јасно му је поручила да треба да га буде срамота због лажи! 

Извор: Нова.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар