Darko rekao da nije viđao ćerku godinu dana, Ana dokazala da laže!

Pevač Darko Lazić gostujući u jednoj emisiji otkrio je da ćerku Lorenu, koju je dobio u braku sa pevačicom i voditeljkom Anom Sević, nije video godinu dana.

Zabava 26.10.2020 | 13:27
Darko rekao da nije viđao ćerku godinu dana, Ana dokazala da laže!

“Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut”, prokomentarisao je folker i istakao da je razlog tome njegov neraščišćen odnos s njom.

“To što Ana i ja imamo neki naš odnos, nešto što nije ispeglano, razjašnjen.. Samo sam rekao Ani: “Okej, sve se da rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, već tom detetu”. Svako dete ima pravo da bude sa svojim ocem i sa majkom, naravno”, rekao je pevač.

Međutim, njegova izjava očigledno je naljutila Sevićevu, koja ga je nakon samo nekoliko minuta demantovala na Instagramu, i to sa pisanim dokazima. Naime, Ana je objavila prepislku između njih dvoje, gde se jasno vidi da je njihova ćerka kod Lazića u Brestaču letos proslavila 6. rođendan, te da je slagao da je nije video 12 meseci.

Podsetimo, Ana i Darko nakon razvoda nisu ostali u sjajnim odnosima, ali pomirili su se prošle godine pred njegov koncert u centru “Sava”, na koji je ona lično dovela njihovu ćerku. Međutim, ubrzo su ponovo “zaratili”, a Darko je čak za jedan dnevni list rekao da su u svađi, te da ga je varala u braku. Darko je dobio sina Alekseja u vanbračnoj zajednici sa Marinom Gagić, a Ana je trudna sa njenim dugogodišnjim dečkom Danijelom.

Još se uvek se ne zna šta je pevača navelo na ovakve laži, jer osim slika, postoji i video snimak, odnosno intervju koji je Darko Lazić dao za Alo.rs u kome je otkrio da je ćerkica Lorena kod njega! 

Kako izvor Alo.rsportala otkriva, Darko Lazić zvao je Anu Sević kako bi joj se izvinjavao zbog onoga što joj je rekao u emisiji, ali da ona ne želi da čuje više za njega, kao ni za njegove izgovore. Jasno mu je poručila da treba da ga bude sramota zbog laži! 

Izvor: Nova.rs/Alo Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar