Лучић: Заједно до побједе СДС и ПДП на Палама

На Палама постоји огромна енергија и ентизујазам симпатизера и чланова СДС да обезбједимо подршку Ненаду Вуковићу, кандидату ПДП- СДС-а за начелника општине, рекао је данас на Палама Мирослав Лучић, кандидат за градоначелника Источног Сарајева.

Република Српска 24.10.2020 | 18:10
Лучић: Заједно до побједе СДС и ПДП на Палама

Он каже да је Вуковић човјек који је и у ранијем периоду показао како се ради у интересу Пала и града Источно Сарајево.

„Сигуран сам да ћемо нас двојица наставити сарађивати  и  наредне четири године на позицијама начелника и градоначелника, а подршка коју показују становници Пала и Источног Сарајева су најбоља потврда нашег успјеха на изборима“, казао је Лучић. 

Он је истакао да Пале имају огромне ресурсе и додао да се они требају користи на прави начин и у интересу свих становника ове општине.

„Пале имају велику историјску, али и привредну, туристичку , спортску  и образовну важност за град Источно Сарајево и која има огроман ресурс који се треба користити на прави начин“, каже Лучић.

Ненада Вуковића, кандидата ПДП- СДС-а за начелника општине Пале каже да актуелна власт у претходне четири године није оправдала повјерење.

„Вјерујем да оно што смо гледали прије четири године  није довољно за један нови мандат за ову општинску администрацију. Сигуран сам у то јер се на сваком кораку види да  становништво Пала то препознаје“, каже Вуковић. 

Он је изразио задовољство подршком коју му у избору за начелника Пала несебично пружа СДС. 

„За мене и моје схватање политике велика ствар је то што  имам подршку СДС нарочито овдје на Палама на мјесту гдје је СДС доносила веома важне одлуке током 90 – их година и касније“, рекао је Вуковић. 

Он је поручио да ће његовим избором за начелника и СДС на Палама вратити тамо гдје му је и мјесто  када је у питању општина Пале.

„Сматрам да је узајамна подршка СДС и ПДП веома важна, како за Пале тако и за град Источно Сарајево и цијелу РС“, поручио је Вуковић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Пале

24.10.2020 17:02

Само сто даље од ДНС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДГ

25.10.2020 03:12

Тако је!

Name

Реално

24.10.2020 18:00

Па побогу зар вам је и на Палама проблем побједити? Па Пале су колијевка СДС-а. Ко ту други мозе побједити?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

25.10.2020 05:20

Може дође она фуксра из лактаса она наказа која је све опљацкала

Name

Па

25.10.2020 07:01

Ови избори це показати колико је рејтинг сдс у РС опао. Ваљда це то бити довољно отрезњење за водство странке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.10.2020 14:14

Јест теби и рудоњи порастао.