Lučić: Zajedno do pobjede SDS i PDP na Palama

Na Palama postoji ogromna energija i entizujazam simpatizera i članova SDS da obezbjedimo podršku Nenadu Vukoviću, kandidatu PDP- SDS-a za načelnika opštine, rekao je danas na Palama Miroslav Lučić, kandidat za gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

Republika Srpska 24.10.2020 | 18:10
Lučić: Zajedno do pobjede SDS i PDP na Palama

On kaže da je Vuković čovjek koji je i u ranijem periodu pokazao kako se radi u interesu Pala i grada Istočno Sarajevo.

„Siguran sam da ćemo nas dvojica nastaviti sarađivati  i  naredne četiri godine na pozicijama načelnika i gradonačelnika, a podrška koju pokazuju stanovnici Pala i Istočnog Sarajeva su najbolja potvrda našeg uspjeha na izborima“, kazao je Lučić. 

On je istakao da Pale imaju ogromne resurse i dodao da se oni trebaju koristi na pravi način i u interesu svih stanovnika ove opštine.

„Pale imaju veliku istorijsku, ali i privrednu, turističku , sportsku  i obrazovnu važnost za grad Istočno Sarajevo i koja ima ogroman resurs koji se treba koristiti na pravi način“, kaže Lučić.

Nenada Vukovića, kandidata PDP- SDS-a za načelnika opštine Pale kaže da aktuelna vlast u prethodne četiri godine nije opravdala povjerenje.

„Vjerujem da ono što smo gledali prije četiri godine  nije dovoljno za jedan novi mandat za ovu opštinsku administraciju. Siguran sam u to jer se na svakom koraku vidi da  stanovništvo Pala to prepoznaje“, kaže Vuković. 

On je izrazio zadovoljstvo podrškom koju mu u izboru za načelnika Pala nesebično pruža SDS. 

„Za mene i moje shvatanje politike velika stvar je to što  imam podršku SDS naročito ovdje na Palama na mjestu gdje je SDS donosila veoma važne odluke tokom 90 – ih godina i kasnije“, rekao je Vuković. 

On je poručio da će njegovim izborom za načelnika i SDS na Palama vratiti tamo gdje mu je i mjesto  kada je u pitanju opština Pale.

„Smatram da je uzajamna podrška SDS i PDP veoma važna, kako za Pale tako i za grad Istočno Sarajevo i cijelu RS“, poručio je Vuković.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Pale

24.10.2020 17:02

Samo sto dalje od DNS-a.

ODGOVORITE
Name

DG

25.10.2020 03:12

Tako je!

Name

Realno

24.10.2020 18:00

Pa pobogu zar vam je i na Palama problem pobjediti? Pa Pale su kolijevka SDS-a. Ko tu drugi moze pobjediti?

ODGOVORITE
Name

Romanija

25.10.2020 05:20

Može dođe ona fuksra iz laktasa ona nakaza koja je sve opljackala

Name

Pa

25.10.2020 07:01

Ovi izbori ce pokazati koliko je rejting sds u RS opao. Valjda ce to biti dovoljno otreznjenje za vodstvo stranke.

ODGOVORITE
Name

Re

25.10.2020 14:14

Jest tebi i rudonji porastao.