Заборавио своју жену на стајалишту!

Немачка полиција је зауставила је аутомобил на аутопуту у области Гетинген, не због саобраћајног прекршаја већ сасвим нечег другог.

Занимљивости 24.10.2020 | 17:42
Заборавио своју жену на стајалишту!

У аутомобилу су били отац и син, кад су им полицајци објаснили  разлог заустављања, остали су шокирани!

 

"Где вам је супруга?" упитали су полицајци возача засутављеног аутомобила ,возач је ладно одговорио да спава на задњем седишту.

Међутим, када су погледали назад, ње није било. Како се испоставило, отац и син су возили чак 50 километара и нису приметили да су је "заборавили" на претходном стајалишту.

 

Према полицијском извештају, породица се враћала са одмора у Шпанији, и стали су да се освеже на једном стајалишту. Када је изашла из тоалета, њих двојице није било.

 

Цариник, који се ту нашао, брзо је схватио шта се догађа и позвао полицију, преноси портал Индекс.

 

"Кад је полиција зауставила аутомобил, отац и син нису ни приметили да им нешто недостаје. Тек кад их је полиција поново питала да погледају на задње седиште, њих двојица су се осврнули. Изгледали су збуњено", наводи се у полицијском саопштењу.

 

Захвалили су се немачкој полицији на брзој интервенцији и вратили се по супругу и мајку.

 

"Нажалост, није познато да ли је жена морала на задње седиште или је овај пут, за сваки случај, села на сувозачево место и тамо остала до Норвешке", написала је шаљиво полиција.

Извор:Б92

Коментари / 0

Оставите коментар