Zaboravio svoju ženu na stajalištu!

Nemačka policija je zaustavila je automobil na autoputu u oblasti Getingen, ne zbog saobraćajnog prekršaja već sasvim nečeg drugog.

Zanimljivosti 24.10.2020 | 17:42
Zaboravio svoju ženu na stajalištu!

U automobilu su bili otac i sin, kad su im policajci objasnili  razlog zaustavljanja, ostali su šokirani!

 

"Gde vam je supruga?" upitali su policajci vozača zasutavljenog automobila ,vozač je ladno odgovorio da spava na zadnjem sedištu.

Međutim, kada su pogledali nazad, nje nije bilo. Kako se ispostavilo, otac i sin su vozili čak 50 kilometara i nisu primetili da su je "zaboravili" na prethodnom stajalištu.

 

Prema policijskom izveštaju, porodica se vraćala sa odmora u Španiji, i stali su da se osveže na jednom stajalištu. Kada je izašla iz toaleta, njih dvojice nije bilo.

 

Carinik, koji se tu našao, brzo je shvatio šta se događa i pozvao policiju, prenosi portal Indeks.

 

"Kad je policija zaustavila automobil, otac i sin nisu ni primetili da im nešto nedostaje. Tek kad ih je policija ponovo pitala da pogledaju na zadnje sedište, njih dvojica su se osvrnuli. Izgledali su zbunjeno", navodi se u policijskom saopštenju.

 

Zahvalili su se nemačkoj policiji na brzoj intervenciji i vratili se po suprugu i majku.

 

"Nažalost, nije poznato da li je žena morala na zadnje sedište ili je ovaj put, za svaki slučaj, sela na suvozačevo mesto i tamo ostala do Norveške", napisala je šaljivo policija.

Izvor:B92

Komentari / 0

Ostavite komentar