Трамп гласа на Флориди, Бајден иде у Пенсилванију

Предсједник САД Доналд Трумп гласаће данас на Флориди прије одржавања предизборних скупова у три одлучујуће државе.

Свијет 24.10.2020 | 13:28
Трамп гласа на Флориди, Бајден иде у Пенсилванију

Трамп ће гласати на Вест Палм Бичу у близини својег имања Мар-а-Лаго, пошто је прошле године пребацио своје стално пребивалиште и гласачку регистрацију из Њујорка на Флориду, где је извјесна његова побједа.

Његов противник, демократски кандидат Џо Бајден наставља кампању у оквиру које данас одлази у Пенсилванију на два скупа.

Бивши председник Барацк Обама водиће скуп на Флориди.

(Агенције) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сектаси

24.10.2020 12:36

Сатанисти глобалисти Бајден и Обама обецавају свима ако зло побједи бесплатну вакцину нано цхипа тзв.зиг звјери

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лудо

24.10.2020 13:00

Мора Србин бити глуп и вјеровати у теорије завјера И свјетску уроту против СРПСТВА док му дијеца врсни инзињери и доктори бјезе на тај исти запад који он пљује јер не зеле бити дио ове ментално заостале нације. Нације која има комплекс сто су је Турци газили док су Европљани плесали по дворовима. Сто сам дузе овдје са овим народом то висе мрзим свако зрно крви у себи и дан кад сам се родио да имам српску крв. И Вук и Тесла бјезали на запад јер ста оцекивсти од народа у којем је нормално да се хероју Карадјордју који га је ослобадјао од Турака скине глава од стране српске руке сто на крају и показује коли стварно вриједи овај НЕБЕСКИ ал дјаволски народ

Name

Милутин

24.10.2020 12:39

Напријед Бајдо до побједе. Трумпу Србине, одлазиш у историју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

24.10.2020 13:14

Добар фазон кружио интернетом својевремено: "Које су двије најкраће књиге на свијету? 1. Шта мушкарци знају о женама, 2. Листа српских пријатеља Џоа Бајдена." Да се разумијемо, неће ни од Трампа бити бомбона али вишедеценијски шиптарски лобиста је свакако лошија опција по Србе.

ОДГОВОРИТЕ